Nicolas Cage nechce své fanoušky zklamat - v novém hororu kosí obří vraždící hračky

Nicolas Cage nechce své fanoušky zklamat - v novém hororu kosí obří vraždící hračky
Willy's Wonderland
Nicolas Cage nám dělá na Kinoboxu radost. Poté, co se nějakou dobu točil v kruhu výhradně příšerných kousků, konečně našel potřebný balanc ve své kariéře a laciné příšernosti prokládá filmy s nezpochybnitelným kultovním potenciálem. Jedním z nich je i šílená krvavá novinka Willy's Wonderland:
Willyho kouzelný svět: trailer | Screen Media Films
Ve snímku hraje Cage tuláka, který se nechá zaměstnat jako hlídač/údržbář v zavřeném zábavním parku Willy's Wonderland. V tom se podle všeho kdysi zcvokly jeho obří animatronické hračky a začaly zabíjet zákazníky. Později někomu došlo, že stačí jednou ročně přivézt nějakého chudáka, dá se mu na den práce, aby se po komplexu poflakoval a hračky si na něm ukojí své krvavé choutky. Parta mladých chce Cageovu postavu varovat, ale to netuší, s kým mají tu čest. Jeho hrdina totiž klidně do krvavého boje vyrazí.
Od první chvíle, co studio tenhle projekt oznámilo, bylo jisté, že půjde o bejkárnu. Trailer nicméně potěší tím, že nevypadá úplně lacině, má hned několik sympatických momentů a hračky působí pro žánr dostatečně odporně a ujetě. Jestli z toho nakonec bude kult nebo jen další zbytečné céčko, to zjistíme již příští měsíc - Willy's Wonderland vychází 12. února na VOD.
Willyho kouzelný svět
Willy's Wonderland