Netflix se nás očividně rozhodl udržet doma další rok. Novým filmem nás chce zásobovat každý týden

Netflix se nás očividně rozhodl udržet doma další rok. Novým filmem nás chce zásobovat každý týden
Don't Look Up | Netflix
Užíváte si komedie, romantiky, animáky či horory? Netflix plánuje něco málo od každého žánru, který vás napadne. Zahrává si tedy s myšlenkou, že dokáže uspokojit opravdu každého. Problém ale je, že kvantita ne vždy znamená kvalita. Proč bychom se tedy vlastně na slibovanou nabídku měli těšit? Možná proto, že se doména rozhodla do svých snímků letos pořádně zainvestovat a najala si pár významných hereckých i režisérských jmen.

Upoutávka Netflixu na letošní novinky:

Filmový výhled: Netflix 2021 - Trailer
Užíváte si postapokalyptické akčňáky? V tom případě vás potěší novinka od režiséra Zacka Snydera, Armáda mrtvých , kde se mimo jiné můžete pokochat charismatickým Davem Bautistou. Mezi horory pak najdete snímek podle knižní předlohy, Fear Street, There´s someone inside our house a Things Heard and Seen. Ruku v ruce s horory jdou thrillery, kterých si pro nás Netflix připravil o poznání více. Těšte se například na Blood Red Sky aNight Teeth s Debby Ryan a Lucy Fry v hlavních rolích.
Armáda mrtvých: Zack Snyder slibuje stoprocentní zombie chaos a představuje nové záběry z místa činu
Filmy12. 1. 2021
Armáda mrtvých: Zack Snyder slibuje stoprocentní zombie chaos a představuje nové záběry z místa činu
To ale ani zdaleka není všechno, co nám Netflix na letošní rok slíbil. V nabídce najdete také spoustu sci-fi snímků, dramat, romantických filmů i komedií a mimo jiné také dva muzikály, A week Away od režiséra Romana Whitea a tick, tick... BOOM, kde uvidíte muzikálovou hvězdu Vanessu Hudgens a Spider-mana Andrewa Garfielda.
netflix-se-nas-ocividne-rozhodl-udrzet-doma-dalsi-rok-chce-nas-totiz-zasobovat-novym-filmem-kazdy-tyden
Armáda mrtvých | Netflix
Jak jde vidět, je toho na nás připraveno opravdu požehnaně. A to ještě není zdaleka všechno. Na svých domácích obrazovkách se dočkáte spousty dalších známých jmen, například Leonarda DiCapria v komedii Don't Look Up, kde si zahraje společně s Cate Blanchett a Meryl Streep. V nabídce budou dále filmy, které nabídnou hvězdy jako Idris Elba, charismatické herečky Sandru Bullock, mladou Zendayu, Jennifer Lawrence, oblíbenou Wonder Woman Gal Gadot, Jennifer Garner, Naomi Watts a spoustu dalších. Ve své nabídce Netflix uvítá ale také řadu filmů od oceňovaných tvůrců a režisérů, jako jsou například Zack Snyder, Joe Wright a Shawn Levy. Jak lze vidět, Netflix se letos opravdu praštil přes kapsu a zdá se, že na svých připravovaných titulech opravdu nešetřil.
netflix-se-nas-ocividne-rozhodl-udrzet-doma-dalsi-rok-chce-nas-totiz-zasobovat-novym-filmem-kazdy-tyden-1
Thunder Force | Netflix
A jestli máte náladu na pořádnou dávku celebrit v jednom, tak se těšte na akčňák Red Notice, kde si vedle sebe zahrají hned tři významná herecká jména. Jedná se o Ryana Reynoldse, Dwayna Johnsona a Gal Gadot. V superhrdinském bijáku Thunder Force si tentokrát Thor, Chris Hemsworth nezahraje, za to ho uvidíte v thrilleru Escape from SpiderHead a mimo jiné se v netflixovské nabídce setkáte také se jménem Jason Momoa, konkrétně v akčňáku Sweet Girl.
To nejlepší na tom všem ale je, že se těchto novinek budeme dočkávat každý týden. Alespoň tak nám to Netflix přislíbil. Navíc se jedná prozatím pouze o filmový výhled. Jak se asi ještě seznam prodlouží, když se k němu přidají všechny připravované seriály? No dá se s čistým svědomím říct, že se tvůrci připravili na minimálně další roční lockdown dopředu. Tak co, našli jste si mezi tituly i jmény i vy vašeho favorita?
Přežít svoji smrt: První dokument roku 2021 přinutí i toho největšího skeptika věřit v existenci posmrtného života
Recenze9. 1. 2021
Přežít svoji smrt: První dokument roku 2021 přinutí i toho největšího skeptika věřit v existenci posmrtného života