Cherry: Režiséři Avengers, Spider-Man v hlavní roli, loupeže a... nejnudnější trailer roku

Cherry: Režiséři Avengers, Spider-Man v hlavní roli, loupeže a... nejnudnější trailer roku
Cherry | Apple TV+
Anthony a Joe Russoovi naprosto ohromili celý svět tím, jakou energii vložili do marvelovského vesmíru. Jejich prvním vstupem do série byl Captain America: Návrat prvního Avengera z roku 2014 a byla to taková pecka, že si studio bratry pojistilo nejen pro další díl, ale i pro finále samotných Avengers.
Vyšlo to dokonale. Russoovi dokázali z "komiksáren pro celou rodinu" vydolovat hodně působivé drsné a napínavé momenty. Bylo proto otázkou, jak bude vypadat film v jejich režii, až jim nebude na záda dýchat Disney. A tou odpovědí je kriminální drama Cherry s Tomem Hollandem, které má eRkový rating (a.k.a mládeži nepřístupno) a na internet dorazí letos. Jak bude snímek vypadat, o tom si můžeme udělat představu z prvního traileru...
Cherry
...vlastně nemůžeme, protože horší upoutávku by jeden pohledat. O filmu neřekne doslova nic, přitom je co vyprávět! Však sami posuďte: Cherry (Holland) pod vlivem mladické nerozvážnosti narukuje k armádě a když se z válečného pekla vrátí, trpí posttraumatickou stresovou poruchou. To ho vede k užívání drog a zadlužení se. Jakmile dojde na splátky, přirozeně nemá z čeho brát. Aby svou situaci vyřešil, vydá se na dráhu bankovního lupiče.
Uznejte sami, to prostě zní zajímavě. Škoda, že z první uvolněné upoutávky nic z toho člověk nepochytí. Snad se brzy dočkáme výraznějšího lákadla. Cherry se chystá v Americe do kin v omezené distribuci 26. února, následující měsíc by měl snímek dorazit na internet na službu Apple TV+.
Cherry
Cherry