Vin Diesel se rozpovídal o devátém dílu Rychle a zběsile

Vin Diesel se rozpovídal o devátém dílu Rychle a zběsile
Rychle a zběsile 9 | Universal Pictures
Nadupaná pecka hodlá opět posouvat hranice akčních scén na další metu a fanoušci se nemohou dočkat, až se tak stane. Jejich čekání nyní bohužel prodloužil koronavirus, ale přesto všichni doufají, že už to skončí a budeme se moci vrátit k normálním životům i do kinosálů.
Rychle a zběsile 9 nám vrací do hry postavu dosud mrtvého Hana (Sung Kang), ale představí i nováčka v podobě Johna Ceny, jako Domova dlouho ztraceného bratra Jakoba. Jak to všechno zapadne dohromady a jak kartami zamíchá Cipher Charlize Theron by se měli diváci dozvědět 28. května letošního roku, kdy by měl film zavítat do kin. K dispozici jsou nyní nové obrázky i pár informací, které prozradil sám Vin Diesel. Například to, že Helen Mirren ve filmu konečně usedne za volant jak si moc přála a nebo proč se vrací postava Hana.
han-se-vraci-a-helen-mirren-konecne-usedne-za-volant-vin-diesel-se-rozpovidal-o-devatem-dilu-rychle-a-zbesile
Rychle a zběsile 9 | Universal Pictures
A právě postavy Jakoba a Hana jsou pro příběh devátého dílu stěžejní, už proto, že pro Doma Toretta je jeho rodina tou nejdůležitější věcí na světě a najednou je tu o jednoho člena navíc a ještě ke všemu vlastního! A s tím souvisí mnoho otázek, na které tvůrci předem samozřejmě odpovídat nebudou, stejně jako nehodlají prozradit, jak pracovali s postavou Hana.
han-se-vraci-a-helen-mirren-konecne-usedne-za-volant-vin-diesel-se-rozpovidal-o-devatem-dilu-rychle-a-zbesile-1
Rychle a zběsile 9 | Universal Pictures
"Han je nedílnou součástí celé série," uvedl v rozhovoru pro Entertainment Weekly Vin Diesel. "Je to právě on, který je svým způsobem zodpovědný za Domova léta mimo jeho rodinu. To on s ním dělal akce v Mexiku, on je ten, kdo ví, kde Doma je a je to i on, kdo ho na konci Tokijské jízdy zase přivede zpět. Hanova postava je velmi speciální a až uvidíte film, budete vědět proč. Navíc je tu jedno velké poselství. Nejen, že se k rodině nemáte nikdy obracet zády, ale že to s ní ani nikdy nemáte vzdávat."
Tak z toho sice moc moudří nejsme (osobně tipuju postavu Hana jako hlas Domova svědomí), ale jedno je jisté, všichni už se těší, až kinem zaburácí motory.