Armáda mrtvých: Zack Snyder slibuje stoprocentní zombie chaos a představuje nové záběry z místa činu

Armáda mrtvých: Zack Snyder slibuje stoprocentní zombie chaos a představuje nové záběry z místa činu
Zack Snyder - natáčení Armády mrtvých | Netflix
Připravte se tedy na Dannyho parťáky zabalené do zombie povstání a vyjde vám pecka, na kterou Netflix i Zack Snyder hodně sází. Zda je to sázka na jistotu, rozhodnou až diváci v říjnu letošního roku, neboť vykrádání casina v Las Vegas s kupou zombíků za zády by měla připadnout na letošní Halloween.
"Čekáte čistý zombie chaos a přesně ten i dostanete, na 100 procent! Dostanete ale ještě něco navíc," uvedl na adresu filmu Snyder. "Dostanete kupu úžasných postav ve velkém dobrodružství. Lidé budou překvapení."
dalsi-obrazky-ze-snyderovy-armady-mrtvych-jsou-venku-2
Armáda mrtvých | Netflix
A o čem to je? Z nevadské oblasti 51 unikla nákaza, vláda Spojených států se rozhodla epidemii zastavit tak, že kolem Las Vegas vystavěla zeď, aby udržela zombie uvnitř. Problém ale je, že uvnitř casin jsou stále miliony dolarů a je jen otázkou, zda se najde někdo tak hloupý nebo odvážný, aby se je odtamtud pokusil dostat...
Filmovým studiím se do natáčení příběhu moc nechtělo a roky probíhalo vyjednávání, než do hry vstoupil Netflix. Ten dal Snyderovi zelenou a projektu dokonce natolik věří, že vytvořil i animovaný seriál, který slouží jako úvod k filmu. Diváci se v něm seznámí s události kolem samotného úniku nákazy.
K dispozici jsou nyní i nejnovější obrázky z Armády mrtvých, které si můžete prohlédnout výše nebo v galerii článku.