Další díl Jumanji má první trailer. Na Dwaynea Johnsona ale tentokrát zapomeňte

Další díl Jumanji má první trailer. Na Dwaynea Johnsona ale tentokrát zapomeňte
Jumanji: Level One | Controlled Chaos Films
Jistě, původní film s Robinem Williamsem platil za hit, ale to pořád znamenalo relativně střízlivých 262 milionů dolarů celosvětově. Tvůrci pokračování ale správně propojili nostalgii s novými technologiemi a navíc děj dvojky chytře umístili přímo do hry, takže Vítejte v džungli nepůsobilo jako nastavovaná kaše, které chce jen parazitovat na slavném předchůdci. Na úspěch tedy bylo zaděláno, přesto byl šok, když si druhé Jumanji nakonec z pokladen kin celého světa odneslo ohromných 962 milionů dolarů. Takovou cifru obvykle zvládají jen zajeté značky (Star Wars, Jurský park, Rychle a zběsile), případně cokoli od Disneyho. A rozhodně nikdy komedie. Úspěch Jumanji je tak do velké míry milníkem, jaký v Hollywoodu nemá obdoby.
Protože i trojka Další level si vedla více než slušně (800 milionů), je jasné, že se kolem Jumanji vytvořila silná fanouškovská základna. No a právě fanoušci se rozhodli, že v krátkém filmu Jumanji: Level One skočí do minulosti do roku 1869, aby nám ukázalo, jak deskovka vznikla a kdo první ji hrál...
Jumanji: Level One
Zajímavé na tomhle nadšeneckém projektu je, že na něj autoři sehnali úctyhodných 23 milionů dolarů. Jistě, i původní film byl skoro 3x dražší, ale obvykle se podobné projekty točí za výrazně skromnější peníze. Jsem upřímně zvědavý, jaký bude výsledek. Kdy se nicméně snímku dočkáme, to první uvolněný trailer neodhaluje. Snad se o datum tvůrci brzy podělí.
Jumanji: Level One
Jumanji: Level One