Ostrá hádka mezi Tomem Cruisem a Christianem Balem. Lidé se na internetu opět baví

Ostrá hádka mezi Tomem Cruisem a Christianem Balem. Lidé se na internetu opět baví
Tom Cruise a Christian Bale | Paramount Network
Mnozí si možná pamatují výbuch hněvu Christiana Balea na place při natáčení filmu Terminator Salvation (2009). Herec se tam rozeřval na Shanea Hurlbuta, hlavního kameramana, který měl ve zvyku upravovat světla i po padnutí klapky. Při jedné velice emocionální scéně ale Balea Hurlbut natolik rozčílil, že na něj vyjel se vším všudy. Nevěděl však, že někdo nahrál zvukovou stopu, která se následně stala na internetu hitem. Bale se následně za svoje chování omluvil jak fanouškům, tak i samotnému kameramanovi. Celou nahrávku si můžete poslechnou zde:
Nyní k něčemu aktuálnějšímu. Nedávno vyšla další nahrávka, na které je nahraný hlas Toma Cruise, který se rozčílil na členy štábu natáčení sedmého a osmého dílu série Mission Impossible, kteří nedodržovali preventivní opatření proti koronavirové pandemii. Cruise tak zároveň členy štábu varoval, že jestli něco takového provedou znovu, čeká je nekompromisní vyhazov, přičemž se vůbec nedržel zpátky s vulgarismy. Tuto nahrávku si můžete poslechnout zde:
Ale i když jsou obě dvě nahrávky pro herce poměrně závažnou věcí, pro fanoušky je to náramná prča. Dokonce až natolik velká, že jeden z nich se rozhodl obě dvě nahrávky sestříhat do sebe tak, aby to vypadalo, že Bale a Cruise se hádají mezi sebou. Výsledkem je tak povedený a poměrně věrohodně znějící fiktivní duel mezi známými herci, který momentálně baví internet.