Animák Zpívej 2 ulovil Pharrella Williamse i zpěváka skupiny U2

Animák Zpívej 2 ulovil Pharrella Williamse i zpěváka skupiny U2
Zpívej | Universal Pictures
O způsobu jejich premiéry rozhodne až budoucnost, ale je skvělé, že se točit nepřestává a že je tu stále naděje, že i my se spolu s filmy do kinosálů jednoho dne vrátíme.
Pokračování muzikálového animáku Zpívejje zase blíže svému cíli. Premiéra je v plánu na prosinec roku 2021 a ke Zpívej 2 se připojila nová hvězdná jména. Jsou jimi zpěvák skupiny U2 Bono Vox, zpěvačka Halsey a Pharrell Williams.
Zpívej
Zpívej
Děj snímku je následující: Buster a členové jeho divadla udělali ze své scény místní hit. To Busterovi a jeho přátelům Rosite, Ash, Meeně, Johnnymu a Gunterovi ale nestačí. Rádi by se svou šou zavítali i do hlavního města. Prvním úkolem je přesvědčit nejslavnější rockovou hvězdu Claye Callowaye (Bono), aby se k nim připojila a pak se s novým představením vrhnout do světel divadla Crystal Tower... jenže rocková hvězda Clay před lety zmizel a do světa showbyznysu se vrátit nehodlá.
animak-zpivej-2-zlovil-zpevaka-u2-i-pharrella-williamse
Zpívej - herecké obsazení | Universal Pictures
Zpívej 2 napsal a režíruje Garth Jennings a do svých rolí se vrací Matthew McConaughey (Buster), Scarlett Johansson (Ash), Taron Egerton (Johnny), Reese Witherspoon (Rosita), Tori Kelly (Meena) a Nick Kroll (Gunter). Nově příchozími jsou vedle zmíněných hudebních hvězd Bobby Cannavale, Letitia Wright, Eric Andre a Chelsea Peretti.