Trailer: Pach krve - sadističtí kanibalové se vrací v novém filmu

Trailer: Pach krve - sadističtí kanibalové se vrací v novém filmu
Pach krve | 20th Century Fox
Původní série se dočkala hned šesti filmů a již druhým dílem přesedla z kinosálů na video. Jak už to tak chodí, čím větší číslovka za názvem byla, tím menší zábava na fanoušky žánru čekala. Takže přichází ke slovu reboot:
Pach krve 7
U hororů není pokus o znovu nastartování série nic nového a obvykle to dopadne prachbídně. V případě nového Pachu krve je nicméně určitý optimismus na místě, protože se novým filmem k sérii coby scenáristka vrací Alan B. McElroy. Ta napsala pouze jedničku původní série (což je současně nejlepší díl) a poté se na pokračováních nijak nepodílela. Bude zajímavé sledovat, zda dokáže po tak dlouhé době (od premiéry prvního filmu uběhlo 17 let) přijít s něčím, co snímek odliší od žánrových souputníků. Originál se i po letech může chlubit hodně originální naháněčkou v korunách stromů.
Snímek režíroval Mike P. Nelson (solidní The Domestics), v rolích výletníků, kteří navzdory varování sejdou z cesty a vydají se po vlastní ose (vedoucí přirozeně na smrt), se divákům představí Charlotte Vega, Damian Maffei, Bill Sage nebo Emma Dumont. Otce jednoho z nich hraje Matthew Modine.
Reboot Pachu krve by se měl podívat do kin v polovině příštího roku.
Pach krve 7
Pach krve