Šéfové na zabití: Jennifer Aniston popsala scénu, která už byla za hranou a musela z filmu pryč

Šéfové na zabití: Jennifer Aniston popsala scénu, která už byla za hranou a musela z filmu pryč
Šéfové na zabití | Warner Bros.
Aniston si v sérii vychutnala postavu zubařky Julie Harrisové, jež neustále sexuálně provokuje svého asistenta Dalea a na nějaké ne opravdu neslyší. Pojídá banán způsobem, po němž by mohli kardiaci s přehledem navštívit svého lékaře, po ordinaci chodí jen v lékařském plášti a kalhotkách a využije každé příležitosti, aby mohla své nenechavé ruce nějak položit na Dalea.
Inu, bývalá členka Přátel se toho opravdu nebála a roli si náležitě při natáčení užila. Vzhledem k tomu, že snímek slavil v kinech úspěch a Aniston se na tom do velké míry podílela, nemohla její Julie v pokračování chybět. A protože laťka nebyla nasazena nízko, museli tvůrci vymyslet další pikantní scény, jimiž bude chudáka Dalea trápit. Jedna ale nakonec musela pryč.
Pokud jste druhý díl viděli, určitě si vybavíte moment, kdy ke konci filmu skončí Dale v jednodenním komatu. Julia mu přizná, že té situace využila, stane se tak nicméně jen slovně. Tvůrci ale scénu opravdu i natočili, přičemž Julia v ní (dejme tomu) "skotačí" na nic netušícím Daleovi. V čem je problém? Technicky vzato jde o znásilnění, protože Dale nikdy nedal své šéfové svolení. A jakkoli bychom se v Evropě nejspíš nad podobnou scénou extra nepohoršovali, nikoho asi nepřekvapí, že u amerických producentů tenhle moment narazil a do výsledného sestřihu se nakonec nedostal.
Charlie Day, Jennifer Aniston
Šéfové na zabití 2 | Warner Bros.