Comic-Con Prague 2021 proběhne později. Herci ze Stranger Things, Blade Runnera a Highlandera přesto přijedou

Comic-Con Prague 2021 proběhne později. Herci ze Stranger Things, Blade Runnera a Highlandera přesto přijedou
Cara Buono | Comi-Con Prague
„Po dalších konzultacích s Hygienickou stanicí hl. m. Prahy jsme nuceni posunout termín Comic-Conu Prague na 7.- 9. května. Dobrou zprávou je, že hvězdní hosté, které jsme již oznámili, přislíbili účast i na tento termín. Na programu budeme dál pracovat a výrazně ho rozšiřovat. Jsme pevně odhodláni Comic-Con Prague letos zrealizovat a pokud by to nešlo jinak, využijeme další smluvený náhradní termín. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti. Přestože k tomu nemáme zákonnou povinnost, rozhodli jsme se pro fanoušky zajistit možnost refundace vstupenky v příštích deseti dnech, pokud by se jim nový termín nehodil. Podmínky a další informace najdete na našem webu. Děkujeme za pochopení a podporu,“ uvádí Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, jejíž produkční divize NoLimits akci spolupořádá.
Celosvětově oblíbený festival Comic-Con se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Na jediné akci se účastníci setkají s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců.
Největší hvězdou letošního Comic-Conu Prague bude Christopher Lambert, představitel Highlandera.
Christopher Lambert
Highlander
Pozvání na Comic-Con Prague 2021 přijal dále herec, režisér a producent Edward James Olmos. Nejvíce ho do povědomí veřejnosti dostaly filmy Battlestar Galactica a Blade Runner a seriály Agenti S.H.I.E.L.D., Dexter a Miami Vice. Dorazí i herec Hugh Quarshie, který je nejvíce spojován se snímky Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba a Highlander. Pořadatelé také odtajnili jméno herečky Cary Buono, kterou si diváci pamatují jako Karen Wheeler v seriálu Stranger Things nebo Kelli Moltisanti ze seriálu Rodina Sopránů. Festival navštíví i komiksový výtvarník a herní grafik Francesco Gerbino. Aktuálně spolupracuje s Forced Perspective Comics a ilustruje a vytváří návrhy pro Sky Network.
comic-con-prague-2021-odtajnil-dalsi-hvezdne-hosty-prijedou-herci-ze-stranger-things-blade-runnera-a-highlandera-1
Cara Buono | Comic-Con Prague
Vstupenku na Comic-Con Prague si zájemce koupí prostřednictvím sítě Ticketmaster. V její ceně je zahrnutý nabitý program v 16 sálech a pódiích, včetně všech besed s hosty. Ke vstupence na festival si může fanoušek dokoupit jedinečný zážitek s oblíbenou hvězdou. Podle harmonogramu účasti hostů na webových stránkách si zvolí den a zda má zájem o společnou fotku, podpis nebo podepsanou studiovou fotku. Po finalizaci programu akce si zvolí konkrétní čas, ve kterém pak přijde do vyhrazeného prostoru, aby získal nejen fotografii či podpis do sbírky, ale i zážitek se svým oblíbencem. Ceny fotografií a autogramů se pohybují od 190 Kč v závislosti na vybrané hvězdě.
comic-con-prague-2021-odtajnil-dalsi-hvezdne-hosty-prijedou-herci-ze-stranger-things-blade-runnera-a-highlandera-4
Hugh Quarshie | Comic-Con Prague
Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové podrobnější informace.