Trailer: Johnny a Daniel už se brzy vrátí ve třetí sérii hitu Cobra Kai. A je na co se těšit!

Trailer: Johnny a Daniel už se brzy vrátí ve třetí sérii hitu Cobra Kai. A je na co se těšit!
Cobra Kai (2018) | Netflix
Třetí řada populárního seriálového pokračování kultovního Karate Kida se nám nedávno připomněla krátkým teaserem. Nyní konečně dorazil i plnohodnotný trailer, který slibuje spoustu skvělých věcí!
Cobra Kai
Samozřejmě se vrací všichni staří známí (a objeví se i pár nových postav) a bude se přímo navazovat na fantastický závěr druhé série. Robby (Tanner Buchanan) bude muset pykat za to, co provedl Miguelovi (Xolo Mariduena). V nápravném zařízení, do nějž poputuje, ho zřejmě bude čekat pár horkých chvilek, při nichž nejspíše bude muset využít svých znalostí karate, aby se vůbec dožil propuštění. Vážně zraněný Miguel se mezitím bude doslova pokoušet znovu postavit na nohy za urputného dohledu svého senseie Johnnyho (William Zabka). Ten se (snad!) definitivně usmíří se svým mnohaletým rivalem Danielem (Ralph Macchio), aby společně čelili Johnu Kreeseovi (Martin Kove), jenž Johnnymu ukradl jeho dojo a začal ho vést svým typickým (tj. nemilosrdným) způsobem. Což je samozřejmě chvíle, na kterou dychtivě čekají patrně všichni fanoušci seriálu...
Dále rozvíjet se pochopitelně budou i osudy dalších hlavních postav (Sam, Eli/Hawk, Demetri, Aisha...). Malé bezvýznamné plus u mě tvůrci mají také za narážku na klasický 80's akční buddy movie Tango a Cash.
Třetí série Cobra Kai na Netflix dorazí už v lednu 2021.