Karel Roden v hlavní roli napínavého thrilleru, který připomene divoká devadesátá léta. Režisér Sedláček dokončuje Promlčeno

Karel Roden v hlavní roli napínavého thrilleru, který připomene divoká devadesátá léta. Režisér Sedláček dokončuje Promlčeno
Promlčeno - Karel Roden | DONART
V napínavém příběhu snímku Promlčeno hledají hlavní hrdinové odpověď na otázku, zda tam, kde končí zákon, může přijít pomsta. Postavy skrývají nebezpečné tajemství, které může změnit nebo dokonce zničit jejich životy. Zbývají poslední hodiny do okamžiku, kdy dávné zločiny budou promlčeny.
Promlčeno
Režisér Robert Sedláček | DONART
Proč se Robert Sedláčekrozhodl realizovat film o tak kontroverzním tématu jakým je vina, trest a pomsta? „Od produkce jsem dostal nabídku napsat a zrežírovat film, jehož téma je mi vlastní. Témata, na kterých pracuji, si pečlivě vybírám, zde jsem neváhal ani minutu,“ říká režisér. V napínavém příběhu se v hlavní roli představí Karel Roden. Jeho hereckým protipólem je talentovaná Barbora Bočková. Zatímco Roden nejčastěji natáčel v autě, Bočková strávila většinu času před kamerou v rozhlasovém studiu. Pro Bočkovou, herečku působící spíše v divadelním prostředí, třeba v Divadle Na zábradlí nebo v Činoherním klubu, je Promlčeno první velkou filmovou příležitostí.
Promlčeno
Promlčeno - z natáčení | DONART
O čem to je: Vražda. Pomsta. Dnes večer live! Děj filmu se odehrává jednoho letního večera v rozhlasovém studiu, v jedoucím automobilu a v pražských ulicích. Zdánlivě neškodné vyprávění však v sobě skrývá tajemství, které osudově změní životy hned několika lidem… Radek se po dvaceti letech vrací na pár hodin do Prahy, aby zde nalezl jistou mladou ženu a jednou provždy se vyrovnal se svou minulostí.
V pátrání po neznámé ženě mu pomáhá Eva, ambiciózní rozhlasová moderátorka. Radkův příběh si exkluzivně vymíní pro svou živě vysílanou noční show. Netuší ale, že se sama stane součástí pochmurného příběhu, do kterého v jednu chvíli zasáhne i pražská kriminálka. Opravdu už je vše nenávratně promlčeno? Film Promlčeno nabízí v rámci atraktivního žánru thrilleru napínavý příběh o zločinu, vině, trestu a pomstě. Hlavní hrdinové skrývají nebezpečné tajemství, které může změnit nebo dokonce zničit jejich životy. Zbývají poslední hodiny do okamžiku, kdy dávné zločiny budou promlčeny. Budou mít dostatek času na vyrovnání s minulostí? (Falcon)

Promlčeno: Jak se fotil plakát

Promlčeno