Trailer: Liam Neeson v novém akčňáku měří síly s mexickým kartelem

Trailer: Liam Neeson v novém akčňáku měří síly s mexickým kartelem
The Marksman | Open Road Films
V novince The Marksman hraje Neeson bývalého vojáka Jima Hansona, který by rád v klidu dožil na svém ranči. Do téhle chvíle byla jeho největší starostí banka, jež mu chce dát kvůli dluhům pozemek do dražby.
Situace se zkomplikuje ve chvíli, kdy Jim u hranic narazí na 11ti letého migranta Miguela (Jaboc Perez), který společně se svou matkou Rosou (Teresa Ruiz) utíká před vrahy drogového kartelu. Při přestřelce matka umírá a navzdory protestům své dcery/policistky Sarah (Katheryn Winnick) vezme Jim Miguela pod ochranou s tím, že ho doveze k rodině Rosy do Chicaga.
Poslední výstřel
Režie se ujal Robert Lorenz (Zpátky ve hře), který je společně s Chrisem Charlesem a Dannym Kravitzem (oba debutanti) podepsán i pod scénářem.
Základní premisa působí relativně nezajímavě (v podstatě jen kombinuje zmíněného Mercuryho s Rambem), samotnému traileru ale nechybí několik sympatických momentů, Neeson hraje přesně tak, jak to máme rádi a věta šéfa zabijáků "jsem taky voják a mým úkolem je vzít to dítě zpátky" je příslibem toho, že by nemuselo jít jen o tupé akční béčko.
The Marksman má stanovenou americkou kino-premiéru na 21. ledna příštího roku. S největší pravděpodobností ale vyjde rovnou i na VOD.
Poslední výstřel
Poslední výstřel | Open Road Films