Dexter: Šest epizod nové série natočí veterán z předchozích sezón

Dexter: Šest epizod nové série natočí veterán z předchozích sezón
Dexter (2006) | Showtime
Mnozí z nás otvírali šampaňské, když se doslechli, že Dexter (2006) se na televizní obrazovky vrátí ještě pro jednu poslední sérii. A i když ještě nevíme, kdo všechno se v seriálu objeví (Michael C. Hall je samozřejmě tutovka), začíná se nám čím dál více vyjasňovat, kdo celou nadcházející sérii povede. Na režisérské křeslo režiséra pro šest epizod usedne Marcos Siega, seriálový veterán, který si natočil pár epizod ve druhé, třetí a čtvrté sérii. Což je přibližně takové zlaté období celého seriálu, tudíž by nadcházející série měla být v relativně dobrých rukou. Kromě Dextera režisér pracoval i na seriálech True Blood: Pravá krev (2008) a Upíří deníky (2009).
Do pozice showrunnera se vrací Clyde Phillips, který se rozhodl vytvořit pro Dextera druhé finále. Nebude však nic měnit na konci osmé série, něco takového by údajně bral jako zrazení diváků. Inu, třeba já bych si zrovna moc nestěžoval. Nová série by se měla odehrávat 10 let po událostech série předešlé, ve které Dexter skončil jako dřevorubec v Oregonu. Kde přesně se bude seriál odehrávat není jisté, ale údajně to nebude Miami.
Zatím jsme se dočkali návratu původního showrunnera a jednoho z režisérů zlaté éry seriálu. Věci začínají vypadat nadějně. Teď ještě přibrat na palubu další veterány z herecké sféry, což je stále ještě možné, a snad budeme moci překypovat optimismem.
Dexter
Dexter | Showtime