John Boyega by roli Jamese Bonda přijal. Ale pod jednou podmínkou

John Boyega by roli Jamese Bonda přijal. Ale pod jednou podmínkou
John Boyega v Pacific Rim: Povstání (2018) | Universal Pictures
Přestože John Boyega, který získal slávu především díky novodobé trilogii Star Wars, je ještě poněkud mladým hercem, za dva roky mu bude už třicet. A jakmile stávající Bond, tedy Daniel Craig, odejde do důchodů po své poslední špionské pecce (Není čas zemřít), bude asi ještě pár let trvat, než vznikne další éra série s novým Bondem. V té době už by ale talentovaný herec mohl být natolik vyzrálý, aby se slavné role ujal. Boyega sice u fanoušků nepatří mezi top kandidáty, ale rozhodně své místo ve výběru má. K celé věci se herec každopádně sám vyjádřil:
"No hele, pokud to bude režírovat Steve McQueen, půjdu do toho! Můžeme tak ukázat něco jiného. Stále bychom tomu ale udrželi nějakou tu rafinovanost. James Bond musí zůstat Jamesem Bondem, že? Ale něco bychom s tím mohli udělat."
I přes svou mladost by Boyega ideálním kandidátem být mohl. Je to Angličan, má charisma, umí hrát. Některým by ale mohla vadit právě jeho zmíněná mladost, nemluvě i o tom, že někteří konzervativnější fanoušci by spíše uvítali bílého herce. Osobně si ale myslím, že z černošských kandidátů by byl stejně nejideálnější Idris Elba. Ten už nám bohužel ale trochu šediví.
John Boyega
John Boyega | Ascot Elite Entertainment Group