Filmoví Bastardi jsou zpátky. Režisér Magnusek si plácl s hereckým esem ze seriálu Most!

Filmoví Bastardi jsou zpátky. Režisér Magnusek si plácl s hereckým esem ze seriálu Most!
Zdeněk Godla a Tomáš Magnusek | Jaroslav Hauer
V čem? Podle všeho se má více přiblížit prvnímu filmu Bastardů a bude obsahovat "spíše drsnější, až sarkastický humor"... Ústřední dvojici snímku Bastardi 4 sehraje Zdeněk Godla a Tomáš Magnusek.
Tomáš Magnusek
Tomáš Magnusek
„Jsem moc rád, že Zdeněk roli přijal. A už teď jsem si v takovém malém seriálu s mladou skvělou partičkou, který jsme točili, s názvem Škola mého života, ověřil, že on funguje skvěle! Je připravenej, férovej, pozornej. Moc se na spolupráci s ním těším,“ říká na adresu Zdeňka Godly režisér a autor scénáře Tomáš Magnusek.
„Jsem za to moc rád. S Tomášem jsme si skvěle sedli a rozumíme si. On dává herci prostor, což je důležité! Na nic si nehraje, a ještě je s ním i velká legrace,“ přidal se Godla.
Most!
Zdeněk Godla | Česká televize
Do filmu Bastardi 4 se vrátí i podstatná část původních romských herců, kteří tehdy byli ještě dětmi či teenagery. Objeví se i řada velkých hereckých jmen… „S některými ještě jednáme a bude tam i jedno velké překvapení. Jméno světové herecké hvězdy prozradíme později, až budou doladěny všechny podmínky,“ dodal Magnusek.
Recenze: Bastardi
Recenze6. 11. 2010
Recenze: Bastardi
Pro námět filmů ze série Bastardi čerpal režisér a scenárista Magnusek ze svých vlastních učitelských zkušeností. "Dokonce i nyní, když se někteří doslechli, že se připravuje čtvrtý díl, kontaktují mě nebo můj tým. Je to milé zjištění a všem, kteří mě označovali za ´rasistu´, bych rád vzkázal: Jsem ukázkový rasista, který má doma manželku, jenž je původem "poloromka"...," dodává s úsměvem a nadhledem Magnusek.
Bastardi 4 budou mít premiéru v zimě 2021.