Wonder Woman 1984: Očekávané pokračování míří rovnou na internet. Má to ale háček

Wonder Woman 1984: Očekávané pokračování míří rovnou na internet. Má to ale háček
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Po čtyři měsíce se spekuluje, zda Warneři necuknou a zkusí znovu štěstí v kinech poté, co jim to s Tenetem nevyšlo. Nakonec přichází poněkud komplikovaný kompromis. Wonder Woman 1984 se opravdu podívá v prosinci do kin, do těch amerických konkrétně 25., v ten samý den snímek ale zamíří i na VOD službu HBO Max! A teď k tomu, proč je to komplikované.
HBO Max momentálně funguje jen v Americe a Warneři tu hrají úplně jinou hru. V Evropě pořád budou útočit čistě na kina (tedy pokud budou nějaká otevřená), zato ve Státech potřebují posílit svou streamovací pozici.
Nováčků se na tomhle poli vylouplo v posledním roce několik. Nejlépe si podle očekávání vede Disney+, kde je již 73 milionů uživatelů. HBO Max sice startovalo o půl roku později, i tak má ale čísla tristní - necelých 10 milionů předplatitelů. Warneři tak zoufale potřebují v Americe vyvolat o službu větší zájem a nasazení velkolepé komiksovky by jednoznačně mělo zafungovat.
Uvedení Wonder Woman 1984 online již v prosinci nám alespoň dává naději, že pokud kina nebudou, třeba to uspíší vydání filmu na VOD i u nás.
Wonder Woman 1984
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.