Jedna z nejpříšernějších zkušeností. Tak popisuje herečka své působení ve Fantastické čtyřce

Jedna z nejpříšernějších zkušeností. Tak popisuje herečka své působení ve Fantastické čtyřce
Kate Mara | 20th Century Fox
Fantastická čtyřka (2015) rozhodně neměla veselou produkci. Režisér Josh Trank, který si film původně představoval úplně jinak, musel přijmout vizi od studia Fox, což ve výsledku rozhodně nebylo úplně moudré. Film tak neuspěl nejen v box officu, ale i u kritiků a diváků, díky čemuž dostal nelichotivou nálepku jednoho z nejhorších superhrdinských filmů. O své zkušenosti s natáčením se pro Collider podělila i herečka Kate Mara, o které se už před vydáním filmu vědělo, že se dostávala s režisérem do sporu. Ten totiž do role Sue Storm chtěl úplně někoho jiného, ale studio Fox herečku nakonec přinutilo, aby roli vzala. Ke Kate se tak režisér následně choval údajně velice chladně a krutě.
"S Fantastickou čtyřkou jsem měla příšernou zkušenost. Nikdy předtím jsem o tom nemluvila. Nelituji toho, že jsem v tom filmu hrála, protože jsem si vzala jednoho ze svých kolegů (Jamie Bell), ale rozhodně si přeji, abych na jisté věci reagovala jinak. Faktem je, že důvodem mých dvou děsných zkušeností byly mužští režiséři. Dostala jsem se někdy do sporu s ženskou režisérkou? Rozhodně. Ale nikdy se mi nestalo, že bych si u nich říkala něco jako ´Tohle se mi děje, protože jsem žena´. Nicméně s oněmi mužskými režiséry se mi to stávalo na sto procent."
Herečka se v rámci svého povídání zmínila i o hnutí # MeToo, o kterém se domnívá, že do Hollywoodu přineslo zaslouženou dávku spravedlnosti. Podle herečky už nikdy žádné podobné chování na place tolerovat nebude.
Kate Mara