Eleven ze Stranger Things čeká souboj s drakem

Eleven ze Stranger Things čeká souboj s drakem
Stranger Things (2016) | Netflix
Millie Bobby Brown se díky Netflixu stala mezinárodní hereckou hvězdou. Postava Eleven/Jedenáctky z populárního retro sci-fi seriálu Stranger Things z ní udělala jednu z nejslavnějších a nejobsazovanějších dětských hereček současnosti. Objevila se pak i v jedné z hlavních rolí v blockbusteru Godzilla II Král monster (a má být i v chystaném crossoveru Godzila vs. Kong) či v letošní (rovněž neftlixovské) Enole Holmesové, kde si mladá hvězda zahrála bystrou a svéhlavou sestru proslulého geniálního detektiva Sherlocka Holmese.
Henry Cavill, Sam Claflin, Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown | Netflix
A hereččina spolupráce s Netflixem zjevně bude trvat i nadále. Kromě čtvrté řady Stranger Things si v chystané fantasy nazvané Damsel ztvární ústřední roli princezny Elodie, která má sehrát klíčovou úlohu ve střetu dvou království. Válce mezi nimi má totiž zabránit sňatek dětí obou vládců. Princezna však zjistí, že v druhém království mají v oblibě "poměrně" drsný zvyk - předhazovat princezny drakovi. A s tím se Elodie rozhodně nehodlá smířit...
Scénář filmu obstaral Dan Mazeau (Hněv Titánů) a režírovat by měl Juan Carlos Fresnadillo (28 týdnů poté). Brown se bude na filmu podílet i jako producentka.
Stranger Things
Vera Farmiga, Millie Bobby Brown