Američané už zase opisují od Evropanů. Jake Gyllenhaal si zahraje operátora tísňové linky v remaku úspěšného dánského thrilleru

Američané už zase opisují od Evropanů. Jake Gyllenhaal si zahraje operátora tísňové linky v remaku úspěšného dánského thrilleru
Jake Gyllenhaal | Marvel Studios
The Guilty je remakem úspěšného dánského kriminálního thrilleru Tísňové volání z roku 2018.
Jeho hlavním hrdinou je Asger Holm, bývalý policista, kterému byla přidělena služba na tísňové lince, odpoví na volání od unesené ženy. Když je hovor náhle přerušen, začíná po ženě a jejím únosci pátrat. S telefonem jako jediným nástrojem, obklopen stěnami kanceláře vstoupí Asger do závodu s časem, aby zachránil ohroženou ženu. Zločin, který odkrývá, je však mnohem větší, než se na začátku mohlo zdát.
Tísňové volání
Tísňové volání | Nordisk Film
Děj bude přenesen do Ameriky s tím, že Jake Gyllenhaal se ujme role Joea Baylera - operátora tísňové linky 911. V dalších rolích se představí Byron Bowers, David Castañeda, Christina Vidal a Paul Dano.
"Jsem naprosto nadšený, že budu zase pracovat s Antoinem. Naše spolupráce při natáčení Bojovníka byla jednou z nejlepších uměleckých zkušeností mé kariéry," uvedl na adresu nového společného filmu Gyllenhaal. "Takže se nemohu dočkat, až se na place zase sejdeme. The Guilty je speciální příběh a jeden z těch, ke kterým máme všichni blízko."
50 Cent, Jake Gyllenhaal
Bojovník
Kdy začne natáčení, nebo kdy bychom se mohli dočkat premiéry, zatím nevíme.