Trailer: Příběh zakázané lásky čarodějnice Diany a upíra Matthewa pokračuje. Je tu druhá řada seriálu Čas čarodějnic

Trailer: Příběh zakázané lásky čarodějnice Diany a upíra Matthewa pokračuje. Je tu druhá řada seriálu Čas čarodějnic
Čas čarodějnic | Sky
Na začátku roku 2020 sice společnost Sky oznámila, že druhá řada Času čarodějnic je již dotočena, ale další práce se zdržely s ohledem na pandemii COVIDU 19. Diváci tak museli čekat déle, než bylo původně v plánu, nyní je prý ale vše hotovo. A Sky oficiálně oznámila, že premiéra proběhne 8. ledna 2021.
Příběh druhé série bude pokračovat v příběhu zakázané lásky čarodějnice Diany a upíra Matthewa, kterou si pro své čtenáře v trilogii Čas čarodějnic vymyslela Deborah Harknessová. V druhé řadě se oba hlavní hrdinové přenesli v čase do doby královny Alžběty. Diana s Matthewem se stále snaží najít ztracené stránky z Knihy života a vyhnout se všem, kteří jim usilují o život. Řetězec událostí je zavede i do Prahy za vlády císaře Rudolfa II., kdy jeho palác byl plný alchymistů a mudrců z celého světa.

Trailer:

Čas čarodějnic
Jako Diana a Matthew se opět vrací Teresa Palmer a Matthew Goode, své role si ale zopakuji i Alex Kingston, Owen Teale, Aiysha Hart, Edward Bluemel, Lindsay Duncan a Tanya Moodie. Nováčky jsou Steven Cree jako Gallowglass, Sheila Hancock jako Goody Alsopová a James Purefoy jako Philippe De Clermont.
V září navíc začalo natáčení již třetí řady seriálu, která by měla mít premiéru na konci příštího roku nebo na začátku roku 2022.