Bývalá manželka Johnnyho Deppa reaguje na petici za její vyhazov z Aquamana 2

Bývalá manželka Johnnyho Deppa reaguje na petici za její vyhazov z Aquamana 2
Amber Heard v Aquamanovi | Warner Bros.
Před lety herečka Amber Heard veřejně prohlásila, že Johnny Depp, který byl jejím tehdejším manželem, ji verbálně i fyzicky týral. Depp to však popřel, přičemž následně se dostal do soudního sporu s bulvárním plátkem The Sun, který ho označil jako člověka, který bije svou ženu. Onen soudní proces, ve kterém svědčila i herečka, Depp nakonec prohrál, což mělo za následek i jeho odstoupení z role čaroděje Grindelwalda ze série o Fantastických zvířatech (2016). Mnoho filmových fanoušků to však natolik popudilo, že se rozhodli vytvořit internetovou petici, ve které požadují její vyhazov z připravovaného Aquamana 2 (2022), ve kterém má opět hrát jednu z předních rolí. Petici již podepsalo přes milion lidí, přičemž počet i nadále pomalu stoupá.
Herečka si s tím ale neláme hlavu, vypadá to totiž, že i navzdory petici má své místo ve druhém díle zcela jistě zajištěné.
"Zaplacené drby a kampaně na sociálních sítích nebudou diktovat o tom, jak bude film obsazen, protože se nezakládají na realitě. Pouze díky fanouškům mohl Aquaman a Aquaman 2 opravdu vzniknout. Už se moc těším, až příští rok začneme natáčet."
Internetové petice ve filmovém světě celkově nikdy žádných velkých změn nedosáhly, proto je téměř jisté, že podobně tomu bude i v tomto případě. Je ovšem pravda, že se jimi dává dobře najevo určité nespokojení, které mezi určitými diváky převládá. I tak se ale plány v obsazení na pokračování Aquamana nijak měnit nebudou.
Amber Heard
Aquaman | Warner Bros.