Nesvatbovi: Slavná komedie se možná dočká pokračování

Nesvatbovi: Slavná komedie se možná dočká pokračování
Nesvatbovi | New Line Cinema
Romantická komedie Nesvatbovi (2005) vypráví příběh dvou proutníků (Vince Vaughn a Owen Wilson), kteří záměrně chodí na cizí svatby, aby tam ulovili nějakou ženskou, se kterou se následně na jednu noc vyspí. Věci se ale krapánek zkomplikují, když při jednom sbližování vejdou na scénu city. Mnozí diváci si snímek oblíbili, přičemž následně volali po tom, aby vzniklo pokračování. K ničemu takovému ale nedošlo, proto není divu, že mnoho fanoušků ztratilo naději. O patnáct let později ale Vince Vaughn přišel s překvapivým oznámením… Nesvatbovi 2 asi přeci jenom nakonec budou.
"Já, Owen a režisér prvního filmu jsme společně poprvé opravdu vážně hovořili o tom, že uděláme pokračování. Vznikl jeden nápad, který je docela dobrý. Teď jej řešíme od úplného základu. Tehdy se mi nechtělo dělat další díl na mnoho takových filmů, protože se mi přišlo, že se jen honíme za úspěchem."
Ve výsledku má ale rozhodující slovo David Dobkin, režisér prvního dílu. Ostatně, už kdysi nápad na pokrčování měl, zahrnout měl i Daniela Craiga.
"Nesvatbovi vznikli v době, kdy lidé příliš filmových pokračování netočili. Nás ale napadl skvělý nápad. Vince, Owen a já jsme jednou seděli u Owena doma, kde jsme vymysleli příběh. Bylo to fakt vtipné. Chtěli jsme, aby Daniel Craig hrál postavu, která by byla naprostou jedničkou ve svádění žen na cizích svatbách. Kvůli jeho sexy tělu by se jím dva hlavní hrdinové cítili neskutečně ohrožení. Byl by to takový nesvatbovský terminátor."
Ocenili byste pokračování oblíbené komedie?
Jane Seymour, Owen Wilson
Nesvatbovi | New Line Cinema