Jaká největší smůla může lupiče potkat? Když proti nim najednou vyběhne hora svalů Dwayne Johnson

Jaká největší smůla může lupiče potkat? Když proti nim najednou vyběhne hora svalů Dwayne Johnson
Dwayne Johnson | Universal Pictures
Dwayne Johnson byl právě uprostřed natáčení scény z Rychle a zběsile 6 v londýnské čtvrti Hackney, která patří k okrskům s největší kriminalitou v britské metropoli, když zaregistroval pokus o vyloupení nedaleko stojící dodávky. Většina z nás by nejspíš volala polici. Nejlépe placený herec světa se místo toho rozhodl jednat a rozběhl se bez váhání sám za lupiči.
Nejvtipnější na celém zásahu bylo, že byl Johnson právě v plné polní kvůli své roli agenta Hobbse a tak ho lupiči spatřili s neprůstřelnou vestou a odznakem FBI, kterak sprintuje s tradičním zabijáckým výrazem zhatit jejich plány. Podle účastníků natáčení zloději málem vylétli z kůže. Když Johnsona zahlédli, rychle vyskákali z vozu a začali chaoticky prchat ulicí pryč.
Johnsonovi pak za jeho výkon produkce nabídla žertem místo ochranky na place, ten se ale (logicky) raději drží výnosnější role agenta Hobbse. Jeho obliba již vedla ke spin-offu Hobbs a Shaw, je nicméně otázkou, zda ho ještě někdy uvidíme i na place původní série. Tam totiž jeho popularitu nepříliš dobře bere Vin Diesel. V devítce již proto Johnson není a je otázkou, zda se spor povede urovnat pro další díly (konkrétně by měly vzniknout ještě dva).
Jason Statham, Dwayne Johnson
Rychle a zběsile 9