Fanoušci upírů se mohou radovat. Jeden z nejúspěšnějších hororů 80. let dostane pokračování

Fanoušci upírů se mohou radovat. Jeden z nejúspěšnějších hororů 80. let dostane pokračování
Hrůzná noc | Columbia TriStar
Původní Hrůzná noc (1985) patří mezi nejúspěšnější a nejlépe hodnocené horory osmdesátých let. Úspěch měl natolik velký, že v roce 2011 vnikl reboot s Colinem Farrellem v hlavní roli, což už zas tak velká paráda nebyla. O dva roky později vzniklo nepřímé pokračování, které bylo snad ještě horší. Režisér Tom Holland se však rozhodl ke svému původnímu dílu vytvořit pokračování. A má zcela ignorovat oba dva rebooty z minulého desetiletí.
Momentálně režisér pracuje na scénáři, který již má asi třicet jedna tisíc slov. Film je prozatím pojmenovaný jako „Fright Night 2: Resurrection“. O samotném příběhu toho režisér příliš neřekl, rád by ale dostal na palubu co nejvíce herců z prvního dílu.
"Když chcete něco udělat pořádně, musíte si to udělat sami. Samozřejmě hodlám přivést zpátky Charlieho, stejně tak Zlého Eda. Snažím se jich přivést zpět co nejvíc. Film jsem pojmenoval Vzkříšení (Resurrection), protože hodlám vzkřísit Billyho Colea a Jerryho Dandridge. Více o tom neřeknu. Měl jsem docela štěstí, že měl první díl úspěch. Vlastně to bylo úžasné, protože v té době o upíry nebyl zájem."
Zda se plánovanému projektu podaří dojet až do konce je otázkou. Doufejme, že ano, kvalitních upířin není nikdy dost.
Těšíte se?
Colin Farrell
Noc hrůzy (2011) | DreamWorks