Zapomeňte na Panství Downton. O letošních Vánocích ho vystřídá mocná rodina Bridgertonových

Zapomeňte na Panství Downton. O letošních Vánocích ho vystřídá mocná rodina Bridgertonových
Bridgertonovi | Netflix
Bridgertonovi: teaser trailer | Netflix
První sezóna si pro diváky připravila osm dílů. Celá knižní série ale každopádně vycházela od roku 2000 do roku 2013 a čítá 9 knih. Prvních 8 románů je věnováno jednomu z 8 potomků této rozvětvené rodiny. Pokud se seriálu bude dařit, materiálu tak mají tvůrci pořadu víc než dost.
V jednotlivých rolích se představí Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Harriet Cains a Julie Andrews.
Jonathan Bailey, Luke Newton, Phoebe Dynevor
Bridgertonovi | Netflix
Popis seriálu neprozrazuje žádné podrobnosti, z vydaných záběrů ale můžeme potvrdit, že jde o adaptaci prvního knižního dílu. Pro doplnění uvádím oficiální popis knihy:
"Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmyslu se oženit, na té dívce je něco, co mu zrychluje srdeční tep. Daphne brzy zapomene, že jejich námluvy jsou pouhá přetvářka. Snad za to může okouzlující pohled jeho pronikavých očí nebo to, co cítí v jeho objetí, ale postupem času se do temperamentního vévody doopravdy zamiluje. Musí však chtě nechtě zabránit tomu, aby jí pohledný vévoda, který se zapřisáhl, že zůstane navždy svobodný, nezlomil srdce."
Na premiéru seriálu Bridgertonovi se můžete těšit 25. prosince letošního roku.
Adjoa Andoh, Regé-Jean Page
a357932e