Co si režisér nového Sebevražedného oddílu myslí o tom starém

Co si režisér nového Sebevražedného oddílu myslí o tom starém
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.
Se svými Strážci Galaxie (2014) se James Gunn osvědčil jako velice schopný tvůrce komiksových filmů. Proto není divu, že si část z jeho talentu chtěli pro sebe ukousnout i producenti z DC Entertainment, společnosti, která bude pro Marvel věčným rivalem. James Gunn se tak pustil do „mírného“ rebootu Sebevražedného oddílu (2021). I přestože původní verze z roku 2016 měla v box officu úspěch, u kritiků a diváků už ho příliš neslavila. Někteří dokonce říkají, že to je jedna z nejhorších komiksových předloh za posledních několik let. Gunn se ale filmu veřejně zastal, respektive vyzdvihl jeho režiséra, Davida Ayera, kterého pochválil především za uchopení jednotlivých charakterů.
"Podívejte se, David Ayer se s tím filmem dostal do problémů. Moc dobře vím, že to nedopadlo tak, jak David původně zamýšlel. Jedna věc se mu ale opravdu hodně povedla. Vybral naprosto fantastické herce, se kterými bylo radost pracovat. A skvěle těm hercům vybudoval jejich postavy, a to v opravdu hlubokém a nebojácném stylu. Rozhodně to je něco, za co si David zaslouží uznání."
Jak s postavami naložil talentovaný režisér se budeme muset nechat překvapit. Už každopádně víme, že do role Harley Quinn se vrátí Margot Robbie, která byla asi nejlepší částí předchozího filmu. Tak uvidíme. Pokud vše půjde dobře, filmu se dočkáme 6. srpna 2021.
Těšíte se?
James Gunn
Margot Robbie