Víme, kdo byl ve skutečnosti nejdůležitější postavou v trilogii o Spider-Manovi

Víme, kdo byl ve skutečnosti nejdůležitější postavou v trilogii o Spider-Manovi
Bruce Campbell | Sony
Bruce Campbell a režisér Sam Raimi, režisér všech dílů populární trilogie se Spider-Manem s Tobeym Maguirem, jsou staří kámoši už od sedmdesátých let, kdy spolu točili různé hororové snímky, mezi nejznámější určitě patří Lesní duch (1981), kde se Campbell ujal hlavní role. Není proto divu, že měl herec malé cameo ve všech dílech Spider-Mana, ve kterých pokaždé hrál jinou postavu. Podle herce to ale byly postavy naprosto zásadní. V prvním díle hraje Campbell moderátora zápasového ringu, kam si Spidey přijde otestovat své nově objevené schopnosti. Tehdy se ale Peter Parker chtěl přezdívat jako „Lidský pavouk“. Moderátorovi se to ale vůbec nelíbilo, proto ho místo toho v rychlosti ohlásil jako „Spider-Mana“. Tudíž to byl právě on, kdo dal ikonickému hrdinovi jeho slavné jméno. Campbell ale žertovně pokračuje i s následujícím díle, ve kterém hrál divadelního uvaděče.
"Peter se ve druhém díle chce dostat do divadla, nicméně onen nafoukaný uvaděč mu to nedovolí, protože přišel pozdě. Svým způsobem tedy vlastně hraju jedinou postavu, které se podařilo Spider-Mana porazit."
Herec pokračuje i se třetím filmem, kde hrál francouzského šéfa restaurace.
"Ve třetím díle zas přijde superhrdina požádat o pomoc pouhého smrtelníka. Chce požádat o ruku svou přítelkyni, přičemž žádá o mou asistenci. Aby o něco takového žádal superhrdina nějakého smrtelníka, to je přeci velice vzácné."
Jaký díl Spider-Mana máte nejradši?
kdo-byl-ve-skutecnosti-nejdulezitejsi-postavou-v-trilogii-o-spider-manovi
Všechny tváře Bruce Campbella | Sony