Michael Bay odhaluje v prvním traileru horor o pandemii, který byl natočen v době karantény

Michael Bay odhaluje v prvním traileru horor o pandemii, který byl natočen v době karantény
Songbird | STX films
A vidina to není růžová. Ve snímku se podíváme do roku 2022. Pandemie stále trvá a nedaří se ji dostat pod kontrolu. Virus totiž neustále mutuje, mrtví přibývají a lidé musí sedět doma. Vše má v režii vláda, která zavedla ta nejtvrdší možná opatření a naprosto všichni je musí maximálně dodržovat:
Songbird
Tvůrci svůj projekt popisují jako kombinaci hororů Monstrum a Paranormal Activity, přičemž se evidentně hodně dbalo na to, aby herci své party ideálně odehráli co nejvíce odděleně. Neznámé tváře doplňují veteráni Peter Stormare a Demi Moore, mezi další známější jména v obsazení patří Bradley Whitford, Craig Robinson a kráska z Temného případu Alexandra Daddario.
Režii i scénář mají na svědomí lidé, jejichž filmografie zdobí při nejlepším průměrné kousky, pod dohledem Michaela Bay by se ale mohli vyhecovat k lepšímu výsledku. Minimálně upoutávka je toho příslibem. Nebylo řečeno, kdy a jak se Songbird podívá do světa, s největší pravděpodobností ale snímek vyjde začátkem příštího roku na nějaké streamovací službě.
Songbird
Songbird