Nejzajímavější anime od Netflixu, která budou na programu v roce 2021

Nejzajímavější anime od Netflixu, která budou na programu v roce 2021
TRESE (2021) | BASE/Netflix

Eden (2021)

Původně měl být tento seriál k vidění již na podzim letošního roku, nakonec byl ale odložen a nyní je oficiální, že se první sezóny dočkáme až v květnu 2021. Příběh se bude odehrávat v daleké budoucnosti, kterou již zcela ovládli roboti. Lidstvo vymřelo. Alespoň to si celá robotí planeta myslí, dokud místní farmáři nenaleznou lidské dítě. Stroje si tak uvědomí, že existence lidí není žádným mýtem a rozhodnou se malou dívenku vychovávat.

Trailer:

Eden

Resident Evil: Infinite Darkness (2021)

Přesnější datum vydání zatím není známé. O vzniku tohoto seriálu se dlouho mluvilo, ale nakonec se všechny domněnky ukázaly pravdivými. První série, která bude inspirovaná slavnou stejnojmennou videohrou, bude na Netflixu oznámena v průběhu příštího roku.

Trailer:

Resident Evil: Infinite Darkness

Baki Hanma (2021)

Jedná se o čtvrtou sérii oblíbeného anime Baki, které je na Netflixu přístupné od roku 2018. Jisté pro nejnovější připravovanou sezónu je, že se podle upoutávky animátoři pořádně vyšvihli a fanoušci seriálu si tak jistě přijdou na své. Dočká se oblíbený tokijský mistr bojových umění svého epického finále?

Trailer:


B: the Beginning (2021)

Druhé série anime, na kterou již fanoušci netrpělivě dva roky čekají. Dlouho se nevědělo, jak na tom seriál bude, ale nakonec je oficiální, že se pokračování během příštího roku dočkáme Dle všeho se bude jednat o zároveň poslední sérii, která celý kriminální případ detektiva Keitha Flicka, snad úspěšně uzavře. Jak to dopadne se sériovým vrahem přezdívajícím se jako „Killer B“?

Trailer:

B: The Beginning

Pacific Rim: The Black (2021)

Mnoho let poté, co bylo lidstvo poraženo mocným Kaiju, se zrůdnost z hlubin oceánu opět hlásí o slovo. Tentokrát na území Austrálie. Sourozenecký pár se tak opět pouští do akce, aktivuje své obrovské stroje Jeager a pouští se do hrozivé bitvy s prastarým monstrem. Jak epická bitva skončí? Studio Polygon Pictures potvrdilo, že je anime ve výrobě a pokud se nic nepokazí, tak se jej dočkáme opět v průběhu příštího roku.

Trailer:


Godzilla Singular Point (2021)

Odběratelé Netflixu se již brzy dočkají další dávky slavné Godzilly v podobě zcela nové anime série. Pustilo se do ní animační studio CG Orange, které vytvořilo anime Beastars. Designerské práce se navíc ujal populární japonský umělec Eiji Yamamori, který mimo jiné pracoval pro Studio Ghibli, které vytvořili snímky jako Cesta do fantazie nebo Princezna Mononoke. Dle všeho se máme opravdu na co těšit. Alespoň tedy po vizuální stránce.

Trailer:


TRESE (2021)

Tentokrát je tu něco z jiného soudku. Jedná se o seriál hororovo-kriminálního žánru. Vznik tohoto anime bylo ale oznámeno nedávno, a tak se zatím nic moc dalšího neví. Jak si s příběhem s hlavní ženskou hrdinkou Alexandrou, poradí filipínské animační studio BASE?
nejzajimavejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021
TRESE (2021) | BASE/Netflix

Spriggan (2021)

Mezi další novinky patří i seriálový remake oblíbené japonské mangy z osmdesátých let minulého století. Naposledy se série Spriggan objevila na obrazovkách v roce 1998 ve své první anime podobě a následně jako videohra pro PlayStation v roce 1999. I když jeho fanoušci již dávno odrostli, tak jeho seriálovou adaptaci příští rok jistě s radostí přijmou.
Příběh by se měl odehrávat ve starověku, kdy vládnoucí civilizace ovládla Zemi, ale následně došlo k jejímu absolutnímu zničení. Umírající lid zanechal zprávy pro budoucí generace, aby se jednou přišlo na to, jak mocný národ to byl. V budoucnosti tedy nastává hon za magickými artefakty, do kteréhovstupuje organizace ARCAM, která na lov posílá své elitní vojáky přezdívající se jako Spriggans.

Trailer:


The Way of the Househusband (2021)

Jedná se o další seriálovou adaptaci mangy, tentokrát z trochu zábavnějšího a oddechového žánru. Hlavní hrdina Tatsu, který je známý také jako „the Immortal Dragon“ je legendárními bossem slavné japonské mafie Yakuza. Co se ale začne dít, když se rozhodne pověsit kariéru na hřebík a místo toho se raději usadit doma a začít pomáhat své manželce s domácími pracemi?

Trailer:

Muž v domácnosti

Thus Spoke Kishibe Rohan (2021)

Fanoušci JoJo's Bizarre Adventure (2012), si s touto čtyřdílnou OVOu jistě přijdou na své. Osobitého příběhu populárního charakteru Kishiba Rohana, se dočkáte v průběhu příštího roku.
nejocekavanejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021
Thus Spoke Kishibe Rohan (2021) | Netflix

High-Rise Invasion (2021)

Tento seriál, kterého se dočkáme již v únoru, je další anime adaptací populární mangy, která poprvé vyšla před šesti lety a její příběh se rozvíjel až do března roku 2019. Středoškolská studentka Yuri Honjo, se ocitne uvěznená ve světě plném obrovských mrakodrapů, propojených visutými mosty, které jsou obývané maskovanými a děsivými postavami. Ty nemilosrdně vraždí každého, kdo jim přijde pod ruku. Jak to ale dopadne s mladou Yuri?

Trailer:


Rilakkuma’s Theme Park Adventure (2021)

Oblíbený japonský medvídek Rilakkuma vystoupí na platformy Netflixu v trochu jinačím župánku, než v jakém byste jej možná čekali. Nedočkáte se sladkého světa plný duhy, ba právě naopak. Rilakkuma se dostane do zábavního parku po setmění a čeká na něj řada strašidelných dobrodružství. Toho se nedočkáme nikdy jindy než v období Halloweenu příští rok.
nejocekavanejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021-2
Rilakkuma’s Theme Park Adventure (2021) | Netflix

Thermae Romae Novae (2021)

Dalši humorný seriál, který poodhalí život římského architekta v období starověku. Hlavní postava jménem Lucious nalezne tajný vstup do japonských moderních lázní. Inspirovaný tím co zde viděl, se rozhodne otevřít po návratu své vlastní lázně, které pojmenuje jako Roma Thermae.
nejocekavanejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021-1
Thermae Romae Novae (2021) | Netflix

Yasuke (2021)

Příběh tohoto anime bude rozvíjet život Yasukeho, slavného japonského bojovníka, který je ve světě známý pod přezdívkou „Black Samurai“. O čem bude jeho příběh pojednávat? To se dozvíme v průběhu příštího roku.
nejocekavanejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021-3
Yasuke (2020) | Netflix

Vampire in the Garden (2021)

Tento seriál měl na naše domácí obrazovky dorazit již letos, jeho premiéra byla ale oddálena až na příští rok. Toto oddechové fantasy anime poodhalí příběh ze světa, který si prošel opravdu velkými změnami. Kdysi zde žili lidé a upíři v míru, to se ale změnilo. Hlavní postavou je mladá lidská dívka a upíří královna, které se budou společně snažit nají ztracený ráj a obnovit opětovný mír.
nejocekavanejsi-anime-od-netflixu-kterych-se-dockame-v-roce-2021-4
Vampire in the Garden (2021) | WIT Studio/Netflix
Tak co říkáte na slibované anime tituly příštího roku?
Trailer: Netflix servíruje pořádně krvavou bitvu mezi bohy, titány a lidmi
Seriály7. 10. 2020
Trailer: Netflix servíruje pořádně krvavou bitvu mezi bohy, titány a lidmi