Trailer: Penny z Teorie velkého třesku má v novém seriálu na krku vraždu. Jenže si ji nepamatuje

Trailer: Penny z Teorie velkého třesku má v novém seriálu na krku vraždu. Jenže si ji nepamatuje
The Flight Attendant | HBO Max
Show nese název The Flight Attendant, má osm dílů a její popis je následující: Letuška Cassie (Cuoco) se po vášnivé noci s krásným neznámým, jehož potkala na palubě při práci, probouzí v hotelovém pokoji v Dubaji. A ke své smůle zjišťuje, že jako jediná v pokoji dýchá. Bojí se zavolat policii a tak pokoj pečlivě uklidí, vytratí se a odletí zpátky do Států. V New Yorku se s ní setkají agenti FBI, kteří se jí ptají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Cassandra zatlouká a dělá to hlavně proto, že si vůbec nic z noci nepamatuje. Mohla by opravdu být vrahem, nebo na ni někdo ušil boudu?
Letuška
V prvních pár vteřinách traileru se může zdát, že nás čeká jen nějaká přeleštěná verze klasického béčka s Christopherem Lambertem Štvanice (1995), kde byl podobný výchozí bod. Jakmile ale začne během výslechu hrdince do ouška promlouvat mrtvola, nabere upoutávka příjemné grády.
Nejistota, paranoia, otázky na každém kroku, trocha toho černého humoru a příslib zajímavé hry s divákem. Jen se osobně trochu bojím, aby z toho nebyla jen nějaká variace na Rudou volavku. Ale to teprve uvidíme...
Američtí diváci nebudou na odpověď čekat dlouho, neboť The Flight Attendant odstartuje na HBO Max již 26. listopadu (a to hned třemi epizodami). Vzhledem k tomu, že služba stále ještě není dostupná v České republice, není nicméně v tuhle chvíli jasné, kdy (a zda vůbec) se seriál podívá i na naši "obyčejnou" HBO. Jakmile zjistíme víc, dáme vám vědět.
Letuška
Letuška