Hugh Jackman slavil narozky a Ryan Reynolds mu je samozřejmě opět zničil

Hugh Jackman slavil narozky a Ryan Reynolds mu je samozřejmě opět zničil
Ryan Reynolds | Hugh Jackman Instagram
Tito dva pánové na sobě nenechají nit suchou, takže nikoho asi příliš nepřekvapí, že si dali zase jedno kolo popichování, což rozhodně potěšilo všechny jejich fanoušky, které jejich špičkování víc než baví.
A co tedy nyní šlo? Inu Ryan se rozhodl svému příteli pogratulovat originálním způsobem a nahrál mu na Instagram zprávu, ve které mu sdělil, že mu přeje vše nejlepší k narozeninám, že ho má rád a že pokud by mu přišlo, že je ráno v domě nějaké ticho, tak je to proto, že odvezl Deb, děti a psi k němu domů a pořádně to s nimi oslaví. Že se určitě budou mít skvěle a že jim všem moc chybí. :-) Inu miláček. A co na to Hugh?
Zveřejnil video s narozeninovým dortem, který nazval sladkým kouskem nebe. Inu vypadá to, že tentokrát si slavný Wolverine nenechal rozhodit sandál.
Osobně by mě ale spíše zajímalo, jestli jim někdo náhodou nepočítá skóre, jak si chlapci vzájemně vedou.
A věděli jste, že je Hugh Jackman spolu s Patrickem Stewartem držitelem Guinessova rekordu? Oba herci jsou zapsáni jako držitelé rekordu za nejdelší hrané filmové ztvárnění superhrdiny společnosti Marvel. Rekord drží za dobu 16 let 232 dní. :-) Tak tohle Ryan asi jen tak netroufne.