Star Wars: Těšme se na další galaktické příběhy. Seriál Mandalorian jde do třetího kola

Star Wars: Těšme se na další galaktické příběhy. Seriál Mandalorian jde do třetího kola
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
A už nyní můžeme říci, že ať nás v druhé sérii čeká cokoli, ať je jejich cesta zavede kamkoli, rozhodně tu nekončí. Tvůrci slibují bohatší, více rozvětvený příběh, který nás seznámí i s řadou nových postav. Mandalorian tedy bude zákonitě růst, je jasné, že dvojkou to neskončí.
Ostatně, potvrdil to i tvůrce seriálu Jon Favreau, který přiznal, že třetí série je na cestě a že by se dokonce měla začít natáčet ještě letos.
mandalorian-jde-do-tretiho-kola-a-slibuje-dalsi-galakticke-pribehy
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
"Myslíme se, že budeme moci pokračovat," uvedl Favreau v rozhovoru pro Variety. "Máme malé situace a často máme postavy v maskách, navíc součástí našeho natáčení je ohromné množství digitálních triků, které nám pomáhají. S největší pravděpodobností jsme jeden z mála seriálů, který je dobře vybaven na to, aby vyhověl všem protokolům nutným k natáčení."
Podle všeho má Disney s Mandalorianem velké plány. Objevují se dohady ohledně různých spin-offů a filmů a Jon Favreau to rozhodně nevyvrátil: "Během své práce u Marvelu jsem se hodně naučil. Jaký organismus to byl a jak se vyvíjel. Musíte si dávat pozor, abyste celou dobu udrželi pozornost na rozsáhlých dějových linkách, ale i na postavách, které se při nich setkávají, stejně jako malým, samostatným postavám, které mohou jít dál a svou vlastní cestou. Klíčem je držet kvalitu a nikdy nezapomenout na to, co je důležité a co diváci na daném pořadu milují. Rozhodně se tomu nebráníme. Uvidíme, kam nás příběh dovede, v tuto chvíli máme mnoho možností a žádná pravidla."