Spider-Man 3 dostane další vydatnou posilu!

Spider-Man 3 dostane další vydatnou posilu!
Avengers: Infinity War | Walt Disney Studios
Avengers: Endgame znamenali minulý rok milník nejen z pohledu svých
Tom Holland
Tom Holland | Marvel Studios
rekordních tržeb, ale také jako ukončení komplexní třetí fáze marvelovského filmového vesmíru. Fáze 4 už měla touto dobou čítat úspěšné kino-tažení Black Widow a za dveřmi měli číhat očekávaní Eternals, jenže koronavirus mění plány s vytrvalostí přespolního běžce a nové přírůstky do MCU se zatím odkládají. Jedním z projektů, na které se budou fandové hodně těšit, je bezpochyby třetí sólovka Spider-Mana s tváří Toma Hollanda, jenž po loňských tahanicích Disneyho se Sony nakonec v sérii zůstává. Zatím nepojmenovaný sequel s pavoučím mužem je momentálně naplánován na 17. prosinec 2021 a produkce pod vedením tradičního režiséra Jona Wattse má začít ji zanedlouho.
Velmi čerstvá je přitom zpráva, že ve filmu se vedle Hollanda, Zendayay či Marisy Tomei objeví také hvězdný Jamie Foxx v úloze Electra, jenž vystoupil už v Amazing Spider-Man 2 s Andrew Garfieldem. Tím ale výčet vítaných posil nekončí, jelikož Spidey dostane po úmrtí Tonyho Starka a absence Nicka Furyho, jenž se v závěru Daleko od domova ocitl vskutku daleko od domova, nového osobního mentora - a nebude jím nikdo jiný než Doctor Strange s tváří Benedicta Cumberbatche!
Benedict Cumberbatch, Benedict Wong
Benedict Cumberbatch | če
Mezi prostořekým Peterem Parkerem a Strangem to ostatně už v Infinity War rychle zajiskřilo a setkání těchto dvou postav v dalším filmu si otevřeně přáli i jejich herečtí představitelé. Nemluvě pak o tom, že Strange může svou přítomností značně rozšířit příběhové možnosti filmu a rozvířit kýžený multiverse ještě předtím, než jej 22. března 2022 prozkoumá ve vlastní sólovce Doctor Strange in the Multiverse of Madness, na níž nedohlédne nikdo jiný než Sam Raimi. Tak snad nás do té doby nechá virus na pokoji a budeme moci vyrazit s popkornem do kina.
Jaký názor máte na spojení těchto dvou superhrdinů vy?