Netflix pro seriálového Zaklínače s velkou pravděpodobností plánuje celé universum

Netflix pro seriálového Zaklínače s velkou pravděpodobností plánuje celé universum
Zaklínač | Netflix
To ale nejsou všechny plány, které se týkají Zaklínače. Už víme, že vzniká seriálový spin-off vyprávějící zrod úplně prvního Zaklínače na Kontinentu s názvem Blood Origin. V plánu je též akční anime The Witcher: Nightmare of the Wolf. Hlavním hrdinou tohoto příběhu by měl být Vesemir, Geraltův učitel, adoptivní otec a rádce. Dlouho předtím, než se ale s Geraltem setkal, čekala ho jeho vlastní cesta dítěte osudu, když si ho vybral tajemný Deglan...
Zaklínač
Zaklínač | Netflix
A nyní jsou tu další informace, u kterých se čeká, zda je Netflix potvrdí, či nikoliv. Podle všeho dostala zelenou třetí řada Zaklínače a v plánu je i další seriálový spin-off. Tentokrát by se však neměl točit kolem cechu zaklínačů, nýbrž čarodějů. Diváci by se tak mohli podívat na zoubek magii i politikaření tohoto cechu, který Kontinent tolik ovlivňoval. Navíc je tu ještě ten detail, že členkou tohoto cechu byla i Geraltova matka... Bylo by zajímavé vidět i její příběh nebo přímo povídku Cesta, z níž není návratu! :-)
Lars Mikkelsen
Zaklínač | Netflix
Nechme se překvapit, každopádně materiálu mají tvůrci dost, stejně jako možností. Ve hře na seriál totiž nejsou prý jen čarodějové, ale řada dalších námětů. Osud Zaklínače a jeho sledovanost rozhodne o osudu celého seriálového vesmíru... a že by mohl být pořádně velký!