Zaklínač: První fotky z druhé řady seriálu jsou venku!

Zaklínač: První fotky z druhé řady seriálu jsou venku!
Zaklínač | Netflix
Vše běž jak má a jelikož je Zaklínač jedním z hlavních lákadel Netflixu, neváhala společnost ani minutu a už je tu s další jednohubkou pro své fanoušky.
Na prvním oficiálním obrázku si fanoušci mohou prohlédnout Henryho Cavilla jako Geralta z Rivie v druhé sérii seriálu. A jak si ti pozorní jistě velmi dobře všimnou, účes zůstává stejný, ovšem nové brnění to je něco! :-)
prvni-fotka-z-druhe-serie-zaklinace-je-venku
Zaklínač | Netflix
Geralt se představuje v nové zbroji a Henry Cavill ji rozhodně nosí s velkou pýchou. Schválně jestli se opět pochlubí, kolik těchto nádherných kousků během natáčení zničí. V průběhu natáčení první série totiž poměrně extrémně přibíral svalovou hmotu, takže kostyméři museli neustále vyrábět nové kostýmy, které mu sedly. A ačkoli dělali co mohli, stejně jich herec poměrně dost zničil. Teď má brnění nové a podle všeho to vypadá, že tam nějaké to místo na svaly je...
prvni-fotka-z-druhe-serie-zaklinace-je-venku-1
Zaklínač | Netflix
Premiéra druhé řady Zaklínačeje v plánu na rok 2021. Do té doby si můžete čas zkrátit vydanými dokumenty, které Netflix uvedl v uplynulých týdnech - Jak vznikal Zaklínač a Zaklínač: Pohled do zákulisí.