Škatulata, hejbejte se. Studio Disney už zase mění data očekávaných filmových premiér

Škatulata, hejbejte se. Studio Disney už zase mění data očekávaných filmových premiér
Eternals | GeekTyrant
Scarlett Johansson
Black Widow | Marvel Studios
Kdo bude smutnit nejvíc? Fanoušci marvelovských komiksů. Hned tři premiéry této zavedené „stáje“ totiž odsouvají data premiér. Black Widow se globálně dočkáme až v květnu 2021 („původní“ termín byl ohlášen na únor), origin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bude mít premiéru v červenci a Eternals dorazí až v listopadu 2021.
West Side Story
West Side Story | Twentieth Century Fox
Spilbergova verze muzikálu West Side Story se v kinech (pravděpodobně) objeví až v prosinci příštího roku. Fanoušci Hercula Poirota mohou být veselejší, premiéra Smrti na Nilu se z letošního října odsouvá na prosinec 2020. A vůbec nejlépe na tom budou vyznavači pixarovek, novinka Duše totiž dorazí do globálních kin „už“ v listopadu 2020.
Chabá náplast na nejistou sezónu, kdy studia (nejen Disney) pomalu, ale jistě točí takzvaně do foroty, neboť nikdo netuší, kdy se vyplatí finální snímek premiérovat. Autoři nejnovějšího filmu s Jamesem Bondem, nového Top Gunu či aktuálně dotáčeného sedmého filmu ze série Mission: Impossible vědí, o čem je řeč. Bohužel, chtělo by se dodat.