Hvězdy Star Treku loví ďábla pod vedením režiséra, který se živí vykrádáním slavných filmů

Hvězdy Star Treku loví ďábla pod vedením režiséra, který se živí vykrádáním slavných filmů
Devil's Revenge | Cleopatra Entertainment
William Shatner a Jeri Ryan se tak společně sešli před kamerou hororového béč... céč... ok, déčka Devil's Revenge, ve které si nešťastný archeolog odnese domů z jeskyně tajemný artefakt, tím omylem otevře bránu do Pekla a pokud nechce, aby jeho rodina skončila v tlamách ďábelských stvoření, musí se do jeskyně vrátit a předmět zničit. Obě zmíněné televizní hvězdy přirozeně hrají druhé housle (jde o tradiční lákadlo na plakát), představitel hlavní role nicméně netrhá partu. Je jím Jason Brooks, který si zahrál Romulana v prvním díle restartovaného Star Treku. Vše je tedy v pořádku...
Devil's Revenge
Skutečně zajímavé je tu každopádně jméno režiséra. Jak nejspíš víte (a pokud ne, přicházíte o obrovský kus legrace), když jde do kin nějaký očekávaný blockbuster, obvykle vznikne za pár korun jeho laciná kopie na video, která zkouší nachytat nějaké ty nešťastníky na podobný název. No a Jared Michaels, který Devil's Revenge natočil, má takových perel ve filmografii několik. Konkrétně si mohli nepozorní piráti filmových hitů užít pecky jako Atlantic Rim – Útok z moře, 50 odstínů vášně, Král Artuš a rytíři Kulatého stolu nebo Alien Predator. TAK špatné filmy se vidí málokdo.
Každý, kdo s chutí hází odpady, by si měl něco z výše zmíněného dopřát (stačí bedlivě sledovat program TV Barrandov, kde filmy od Michaelse čas od času s chutí dávají). Po tomhle zážitku pochopíte, jak vypadá opravdové filmové dno. A věřte, že i takový Uwe Boll do toho má zatraceně daleko.
Devil's Revenge
Devil's Revenge