Croodsovi 2: Pokračování animovaného hitu klepe na dveře s novým plakátem

Croodsovi 2: Pokračování animovaného hitu klepe na dveře s novým plakátem
Croodsovi 2 | Universal Pictures
Croodsovi znamenali před sedmi lety solidní hit a studia Dreamworks a Universal samozřejmě toužila na úspěch navázat dalším dílem. Z plánů však sešlo roku 2016, kdy byl projekt zrušen, jen aby došlo k novému vývoji a stanovení premiéry 'dvojky' na rok 2020, konkrétně na 23. prosince.
Momentálně však přichází nečekaná dobrá zpráva a uvedení se pro letošek
Croodsovi
Croodsovi (2013)
zcela atypicky přesunuje o měsíc zpět, takže Croodsovi 2 vlítnou do amerických kin už 25. listopadu. Společně s tím také vychází zbrusu nový plakát, jenž ukazuje oblíbenou pravěkou rodinku ve známé evoluční řadě a s titulním heslem 'Budoucnost není, jaká bývala'. V pokračování se totiž Croodsovi setkají s novou rodinkou Battermanových, která už je ve vývoji trochu napřed, stojí vzpřímeně a zastupuje vyšší společenskou vrstvu. K setkání dochází poté, co staří známí hledají nové místo pro život, které nachází na zdánlivě ideálním kousku zemského ráje, obývaného zmiňovanou nóbl rodinkou.
Croodsovi: Nový věk
Croodsovi 2
V originálním znění se vrací Nicolas Cage, Emma Stone či Ryan Reynolds, které nově doplní Peter Dinklage, Leslie Mann a Kelly Marie Tran. Budete se těšit?