Uncharted: Máme první fotky z natáčení filmové verze a fanoušci hry nebudou mít radost

Uncharted: Máme první fotky z natáčení filmové verze a fanoušci hry nebudou mít radost
Uncharted 2 - Among Thieves | Naughty Dog
Uncharted je přímo fantastická herní série studia Naughty Dog, která se významně inspirovala Indianem Jonesem (a původními díly herního Tomb Raidera). Fanoušci o filmové adaptaci léta snili a dlouho se nedařilo dát dohromady obsazení ani tvůrčí tým (postupem let od projektu hodně lidí odstoupilo). Nakonec se film stočil směrem, který příliš nadšení nevyvolal - první snímek dobrodruha Nathana Drake se zaměří na jeho mladší léta (což i ve hrách nikoho extra nezajímá). Hlavní roli získal Tom Holland, což možná není v rámci talentu marná volba, ale filmového Nathana Drakea jsme si zkrátka představovali jinak. A to samé platí pro roli jeho mentora Victora Sullyho, jehož ve filmové verzi hraje Mark Wahlberg. Prostě velký špatný.
No a teď tu máme první fotky z placu. A skepse se jenom prohlubuje...
uncharted-mame-prvni-fotky-z-nataceni-filmove-verze-a-fanousci-hry-nebudou-mit-radost
uncharted-mame-prvni-fotky-z-nataceni-filmove-verze-a-fanousci-hry-nebudou-mit-radost-1
Co je špatně? Mark Wahlberg nemá knírek! Sully nikdy, ani ve svých mladších letech, neměl v herní sérii oholenou tvář. Nechápu, jak mohou tvůrci pokazit i tak naprosto základní věc. Působí to na mě, jako by se snad ani nesnažili naklonit si prozatím chladné fanoušky her na svou stranu. Uf.
Uncharted režíruje Ruben Fleischer (Zombieland, Venom), roli záporáka získal Antonio Banderas. Do českých kin film uvede společnost Falcon 15. července 2021. Zatím ale nemáme moc důvodů, proč se na premiéru těšit...
... dvakrát tolik, když už jsme jednoho dokonalého Nathana Drakea dostali a studio se toho, navzdory nadšeným ohlasům a naléhání fanoušků, nechytlo.
Uncharted: Live Action Fan Film