Trailer: Náhlá smrt s Jean-Claude Van Dammem dostala pokračování

Trailer: Náhlá smrt s Jean-Claude Van Dammem dostala pokračování
Náhlá radost | Universal Pictures
Náhlou smrt z roku 1995 jsme chtěli mít rádi. Režisér Peter Hyams sice nikdy neplatil za extratřídu, ale dokázal vytvořit slušné kousky (Kozoroh 1, Outland, Timecop, 2010: Druhá vesmírná odysea), v hlavní roli Svaly z Brusely, proti nim záporák Powers Boothe, základní děj vykrádající Smrtonosnou past, ale přenesený na plný hokejový stadion a k tomu napětí uprostřed zápasu, kde navíc bruslil i Jarda Jágr! Ok, sám sebe nehrál, ale jméno párkrát padne.
Jenže ten film není dobrý. A není to ani případ "špatné filmy, které máme rádi". On objektivně prostě nefunguje a těch 40%, které mu kdysi nasolila v recenzi Cinema, padne jako prdel na hrnec. Přesto není bez zajímavosti, že po čtvrt století vyjde pokračování. Respektive to z traileru vypadá spíš na remake v lacinějším balení (a bohužel bez Van Dammea v hlavní roli):
Welcome to Sudden Death
Nevím úplně, kdo by se na tenhle kousek měl těšit. Pokud ale patříte mezi fanoušky původního snímku (někdo takový se určitě najde), určitě není na škodu vědět, že film existuje. Nese název Welcome to Sudden Death, proti teroristům se tentokrát postaví Michael Jai White a na videu vyjde 29. října.
Welcome to Sudden Death
Welcome to Sudden Death