Star Wars: Co si představitel Qui-Gon Jinna myslí o Skryté hrozbě?

Star Wars: Co si představitel Qui-Gon Jinna myslí o Skryté hrozbě?
Liam Neeson | Walt Disney Studios
V minulosti se mnozí dohadovali o tom, zda je nejhorší Star Wars film buď Skrytá hrozba (1999), nebo Klony útočí (2002). Pro mnohé to byla obtížná volba. Ve Skryté hrozbě byl Jar Jar Binks, v Klonech zase příšerně napsaná romance mezi Anakinem a Padmé. Oběma filmům ale hodně pomohl příchod nové trilogie, díky ní se zase mnozí začali dohadovat o tom, zda je horší Poslední z Jediů (2017), nebo Vzestup Skywalkera (2019). Díky tomu se také prequely dočkaly jistého vykoupení. Co si ale o první epizodě myslí Liam Neeson, který si zahrál Qui-Gon Jinna, mistra Obi-Wana Kenobiho a prvního učitele Anakina Skywalkera?
"Moc dobře vím, že hodně fanouškům a kritikům se ten film nelíbil. Ale já jsem na něj hrdý. Mohl jsem být Jediem. Dostalo se mi možnosti si zahrát s těmi parádními světelnými meči a dalšími věcmi. Bylo to opravdu něco úžasného."
Neeson si dokonce vychvaloval i herce Ahmeda Besta, který ztvárnil šaška Jar Jar Binkse. Tvrdí, že když si volal se svým agentem, řekl mu, že právě asi pracoval s novým Eddiem Murphym.
Jak se Skrytá hrozba líbila vám?
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba | BontonFilm