Nový Walker, Texas Ranger dostane manželku! Kdo si ji zahraje?

Nový Walker, Texas Ranger dostane manželku! Kdo si ji zahraje?
Walker, Texas Ranger (1993) | CBS
Před rokem se objevila zpráva, že se "kultovní" americký akční krimi seriál Walker, Texas Ranger, jenž se stal slavným hlavně díky účasti legendárního (ne)herce Chucka Norrise, dočká seriálového restartu. Už je známo, že titulního hrdinu v nové verzi ztvární Jared Padalecki, hvězda končícího televizního hitu Lovci duchů. Nyní se objevila informace, že jednou z postav seriálového remaku bude i Walkerova manželka.
Alexis Bledel, Jared Padalecki
Jared Padalecki
Že v původní verzi Cordell Walker žádnou manželku (zpočátku) neměl? Ano, přesně tak. Tedy, on ji nebude mít ani v předělávce - alespoň ne naživu. Uvidíme ji tak pouze ve flashbacích. Jmenovat se bude Emily a tvůrci ji popisují jako hodnou, silnou a schopnou ženu. Walker zde tedy bude vdovcem, v němž ale bují pochybnosti ohledně okolností manželčiny smrti. Je tudíž velmi pravděpodobné, že vyšetřování jejího skonu bude jednou z hlavních zápletek seriálu...
Genevieve Padalecki
Genevieve Padalecki | IMDb
A kdo si zesnulou Emily zahraje? Inu, to je na tom možná to nejzajímavější. Stane se jí totiž Genevieve Padalecki - skutečná manželka Jareda Padaleckiho. Herecky se pár na place setkal už dříve - a to právě v již zmíněných Lovcích duchů.
Nový Walker by se měl začít natáčet už letos v říjnu.
Genevieve Padalecki
Genevieve Padalecki | IMDb