Novinky ze světa komiksových filmů: Prokletí Černé vdovy, Ant-Man s pořádným záporákem

Novinky ze světa komiksových filmů: Prokletí Černé vdovy, Ant-Man s pořádným záporákem
Ant-Man and the Wasp (2018) | Marvel Studios
Velmi očekávaná Black Widow se stále ne a ne dostavit do světových promítáren. Její fanoušci z tohoto neustálého odkládání nejsou zrovna dvakrát nadšení. Právě film s oblíbenou agentkou Natashou Romanoff (Scarlett Johansson) je netrpěvlivě očekáván a mezi marvelovskými fanoušky se začíná mluvit o "prokletí Černé vdovy". Když už má mít po více než deseti letech oblíbená postava svou vlastní sólovku, všechno jde proti ní. Bůh ví, zda se jí vůbec dočkáme. Do kin by měla dorazit začátkem letošního listopadu, ale stále není nic jisté.
nasel-si-ant-man-konecne-poradneho-zaporaka-6
Black Widow (2020) | Marvel Studios
Stejně tak visí velký otazník nad Eternals, kde v hlavní roli vystoupí mnoho zajímavých a populárních herců, v čele například s Angelinou Jolie či Kitem Haringtonem. V očekávání je také kung-fu snímek Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nedávno bylo též oznámeno, že se studia začala pomalu věnovat třetímu Ant-Manovi.
Zatím neznáme podtitul a ani příběhovou linii (pokud se pletu, opravte mě v diskuzi). V hlavní roli se pochopitelně vrátí herecká dvojice Evangeline Lilly a Paul Rudd. Pozici režisérské židle neopustí ani Peyton Reed, který celou trilogii Ant-Mana snad důstojně zakončí. Dle všeho by měl být snímek hotov již v roce 2022.
nasel-si-ant-man-konecne-poradneho-zaporaka-14
Ant-Man and the Wasp (2018) | Marvel Studios
Kdo ale svou přítomností film obohatí? Herecké představitele hlavních hrdinů známe, kdo se ale stane záporákem? Zatím není nic definitivně rozhodnuto, mluví se však o tom, že by se úlohy měl zhostit americký herec Jonathan Majors, známý hlavně díky své roli v Lovecraft Country, hororovém seriálu na motivy stejnojmenné novely od Matta Ruffa. Lovecraft Country můžete sledovat už od poloviny srpna na stanici HBO.
nasel-si-ant-man-konecne-poradneho-zaporaka-3
Lovecraft Country (2020) | Bad Robot, Monkeypaw Productions
Koho by měl Majors vlastně ztvárnit? Nad pozicí záporáka se stále ještě spekuluje, poněvadž není nic oficiální. Údajně by se ale mělo jednat o Kanga the Conquerora, fiktivního antihrdinu, který si rád hraje s časem a přepisuje historii. Je zřejmé, že jeho přítomnost nenechá Avengers jen tak v klidu a dle všeho je nečeká zrovna jednoduchá mise.
Otázkou tedy zůstává, zda se filmaři rozhodnou do snímku zapojit i zbylé členy hrdinského týmu, nebo si s tím vším bude muset poradit sám Scott se svou partnerkou. Nejsem si jistá, zda by to na něj nebylo až příliš velké sousto. Nestalo by se ale poprvé, že by si filmaři upravili záporáky k obrazu svému. Kdo ví. Co na to říkáte? Jste zvědaví na další díl Ant-Mana?
nasel-si-ant-man-konecne-poradneho-zaporaka-15
Ant-Man and the Wasp (2018) | Marvel Studios