Konečně je to venku! Se Hrou o trůny se to od začátku vezlo

Konečně je to venku! Se Hrou o trůny se to od začátku vezlo
Hra o trůny | HBO
Samotné počátky ale takovému ohromnému úspěchu nenahrávaly do karet. Proč? Nikdo si vlastně ani neuměl představit, co vzniká pod rukama a jaký fenomén se ze seriálu stane. Málokdo totiž viděl do zákulisí. První pokusy a zkušební filmové záběry celý seriál na úplném začátku málem potopily.
A vy se nyní všechno dozvíte díky knize od Jamese Hibberda. Jmenuje se Fire Cannot Kill a Dragon a jde o oficiální příběh natáčení a vzniku tohoto seriálu včetně komentářů od jeho tvůrců a hereckých hvězd. Kniha vychází ve Spojených státech již 6. října a seznámí čtenáře s celým 15letým (!!!) tvůrčím procesem od úplných počátků až k finále vyprávěnému očima tvůrců, herců, štábu i producentů. Přečtěte si o snahách, pádech, úspěších i tvrdé práci, která za vznikem od počátku stála.
konecne-je-to-venku-se-hrou-o-truny-se-to-od-zacatku-vezlo-nikdo-nevedel-co-vlastne-dela
Žádný úspěch není zadarmo a tito lidé o tom nyní mohou vyprávět. Kdy by kniha mohla vyjít v českém překladu, to je samozřejmě jedna velká otázka. Ale snad se fanoušci dočkají. Ti, co zvládají angličtinu, si knihu mohou předobjednat již nyní.
Hra o trůny: Deset nejlepších bojovníků s měčem?