Mandalorian: První fotky z druhé série jsou venku a premiéra za dveřmi!

Mandalorian: První fotky z druhé série jsou venku a premiéra za dveřmi!
The Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
Natáčení druhé série Mandaloriana je hotovo a časopis Entertainment Weekly nám nyní přinesl úplně první obrázky z druhé série. Vidět jsou na nich všichni hlavní hrdinové, které jsme v průběhu první sezóny postupně poznávali. Nechybí tedy Pascalův Mandalorian Din Djarin, Cara Dune v podání Giny Carano, Moff Gideon (Giancarlo Esposito) a Greef Karga (Carl Weathers). Ačkoli studio Disney s oficiálním obsazením zatím stále mlží, nově příchozími by měli být Rosario Dawson jako Ahsoka Tano, Temuera Morrison (Boba Fett), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze) a Michael Biehn s Timothy Olyphantem v neurčených rolích.
mandalorian-prvni-fotky-z-druhe-serie-jsou-venku
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
Děj seriálu je samozřejmě velmi pečlivě střeženým tajemství, takže i herci dostávali pouze scénář ke svým epizodám a o těch dalších, neměli ani ponětí. Na natáčení jednotlivých scén prý navíc byli přiváděni v dlouhých černých kápích jako páni ze Sithu.
"Nová série nám příběh rozšíří," uvedl na adresu druhé řady Jon Favreau a jeho kolega Dave Filoni ho doplnil: "Příběhy už nebudou tak oddělené, přesto si zachovají svou vlastní podobu. Všechno je větší, sázky jsou vyšší, ale vedle toho se rozvíjí i vztah Dítěte a Mandaloriana způsobem, který se bude lidem určitě líbit."
mandalorian-prvni-fotky-z-druhe-serie-jsou-venku-1
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
"Navíc představíme další postavy, což nám umožňuje přidat další dějové linky," pokračuje Favreau. "Celý svět uchvátila Hra o trůny a to, jak jednotlivé postavy měli své vlastní příběhy, což je pro mě jako pro diváka přitažlivé."
Děj seriálu naváže těsně na události z první řady, což potvrdil i Pedro Pascal: "Během toho, co Mando a Dítě pokračují ve svém úkolu, objeví se řada překážek, které otestují věrnost k jeho chráněnci. ZAčínáme přesně tam, kde jsme s první řadou skončili a cestujeme do velmi nebezpečné oblasti. Mando neví, co přijde ani to jak moc a nejlépe Dítě chránit. Nevíme, jak daleko je schopen zajít, aby toho dosáhl."
Navíc mu na paty šlape Moff Gideon. "Staneme tváří v tvář," prozradil Esposito. "Je to ikonická bitva, snažím se ho odzbrojit i mentálně. Kdo ví? Třeba je tu možnost, aby pro mě něco udělal. Můžete si myslet, že jsem padouch, ale já se jen snažím získat energii a sílu pro cestu, která může být pro všechny tou nejlepší. Uvidíte ho jako diplomata i manipulátora."
mandalorian-prvni-fotky-z-druhe-serie-jsou-venku-3
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
První série ohromila diváky po celém světě a její hodnocení od diváků se úplně poprvé blíží číslům, kterých v hodnocení dosahují pouze filmy z původní trilogie George Lucase. Ostatní filmy z tohoto univerza, které se snaží na úspěch trilogie navázat, si o tom mohou nechat jen zdát! Možná za to může malinkatá postavička jménem Child, kterou nyní nezná celý svět pod jiným názvem než Baby Yoda, možná styl vesmírného westernu, kde se minimálně mluví a maximálně střílí, kdo ví. Každopádně Lucasfilm konečně zaznamenal velký úspěch, který v červenci potvrdilo i 15 nominací na ceny Emmy. Tak snad se druhé sérii povede stejně dobře!
Gina Carano tomu rozhodně věří: "Nemám pochyb o tom, že se bude druhá série divákům líbit ještě víc, je tam všechno. Pokud jste fanouškem Star Wars, uvidíte věci, které jste vždycky chtěli vidět." Tak to je slovo do pranice. Premiéra druhé řady Mandaloriana je v plánu na 30. října letošního roku a bude mít osm dílů.
mandalorian-prvni-fotky-z-druhe-serie-jsou-venku-2
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
Zbývající vydané obrázky najdete v galerii článku.