Nový trailer bondovky Není čas zemřít uchvacuje celkovou velkolepostí

Nový trailer bondovky Není čas zemřít uchvacuje celkovou velkolepostí
Není čas zemřít (2020) | Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) / Universal Pictures International
Pokud první trailer poslední Craigovy bondovky byl skvělý (jakože byl), druhý už je minimálně na hraně dokonalosti. Aktuální upoutávka je hned od prvních sekund ohromující palbou parádních momentů, které dávají tušit, že Není čas zemřít bude skutečně grandiózním završením Craigovy pozoruhodné čtrnáctileté bondovské éry.
Není čas zemřít
Akce vypadá v každém záběru neuvěřitelně sexy (úvod na mostu, "letící" jeepy!), stejně jako náramně pestré a exotické lokace a v neposlední řadě i exkluzivní trojice žen, která bude Bonda z různých důvodů obklopovat. Působivý je i hlavní padouch Rami Malek s jeho nehezkým akné a děsivou bílou maskou. Největší hvězdou ale samozřejmě zůstává ikonický 007, s jehož psychologičtějším a zemitějším pojetím se Craig během více jak deseti let dokonale sžil. Ať bude jeho nástupcem kdokoliv, onen dotyčný to nebude mít vůbec lehké...
Není čas zemřít
Není čas zemřít | MGM
Premiéra 25. bondovky je v Česku naplánována na 19. listopad, ovšem za současné situace je klidně možné, že se jí dočkáme až někdy příští rok. Snad k tomu nedojde, protože po zhlédnutí téhle vybroušené trailerové laskominy bych Fukunagův božsky vypadající film viděl nejradši hned teď!
Není čas zemřít
Rami Malek | MGM