Co víme o třetím filmovém Ant-Manovi? Bude velkolepější a vizuálně působivější

Co víme o třetím filmovém Ant-Manovi? Bude velkolepější a vizuálně působivější
Ant-Man a Wasp | Marvel Studios
To se ale nyní změnilo a režisér Peyton Reed se rozpovídal na adresu plánovaného Ant-Mana s pořadovým číslem 3. Samozřejmě nemohl do světa vypustit žádné podrobnosti, ale navnadil tím správným způsobem. V rozhovoru pro SiriusXM prozradil, že Ant-Man 3 bude bombastičtější než jeho dva předchůdci.
"Během pandemie jsme neustále pracovali a přišli s několika úžasnými věcmi, ale nemohu o nich v této fázi mluvit, Marvel si to tak žádá," uvedl doslova Reed. "Mohu ale říci, že si myslím, že třetí Ant-Man bude mnohem větší než ty první dva, mnohem rozsáhlejší. Navíc na diváky čeká úplně odlišná vizuální podoba. Víc toho prozradit nemohu."
Evangeline Lilly, Paul Rudd
Ant-Man a Wasp | Marvel Studios
Do svých rolí Wasp a Ant-Mana by se měli vrátit Evangeline Lilly a Paul Rudd. Zda se vrátí i Michael Douglas a Michelle Pfeiffer jako Waspini rodiče zatím nikdo nepotvrdil. Rozhodně bychom ale měli potkat dospívající Cassie Langovou, kterou v Endgame ztvárnila Emma Fuhrmann. Milovníci komiksů vědí, že tato mladá dáma se stala součástí Young Avengers a v komiksovém světě jí patří aliasy hrdinek Stature, Stinger, Ant-Girl nebo Giant-Girl. Možná už se nějaké z nich dočkáme v tomto filmu.
Ant-Man 3 termín premiéry ještě nemá, před rokem 2022 se ho ale určitě nedočkáme.