S Kinoboxem zdarma do kina. TENET - netrpělivě očekávaný akční sci-fi spektákl Christophera Nolana

S Kinoboxem zdarma do kina. TENET - netrpělivě očekávaný akční sci-fi spektákl Christophera Nolana
Tenet | Warner Bros.
Tenet
Tenet | Vertical Entertainment
Včera proběhla novinářská projekce filmu TENET a mnozí kritici a recenzenti nešetří chválou. Akcí a časovými paradoxy prošpikovaná dvouapůlhodinová jízda už má například přízvisko "bondovka pro budoucí generace" a podobně. Na webu RottenTomatoes, který sdružuje především severoamerické recenze a kritiky, si prozatím Nolanův TENET vysloužil 82 procent kladných recenzí (průměrná známka činí 7.13 z 10).
Chcete se na tuzemskou projekci filmu TENET dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce se uskuteční již tento čtvrtek 6. srpna ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (18:00), Teplicích (18:00) a Olomouci (18:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Ent., která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc. Snímek TENET je pro diváky přístupný od 12 let.
Tenet
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 27. srpna ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
UPOZORNĚNÍ COVID 19
Tuzemská kina promítají do 100 diváků v sále bez nutnosti mít na ústech roušku (či jinou ochranu dýchacích cest). Pro všechny případy si ale radši ochranu obličeje s sebou na projekci vezměte. Děkujeme.
John David Washington
Christopher Nolan, John David Washington